דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
הפתעה בתוך לחם מרוקאי מבצק שמרים אוורירי וקל. מצוין להגשה או להפתיע את המשפחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כוסות
מים פושרים
1  כף
סוכר לבן
1  כף
מלח
0.5  כוס
שמן זית
6 
עגבנייה אדומות
1 
בצל
0  לפי הטעם
מרווה
0  לפי הטעם
תימין
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
6  כפות
שמן זית
800  גרם
גבינת מוצרלה פרוסה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר התפחה תפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
  • שלב 5

    10 דקות
    לגרד בצל ולהזהיב במחבת עם שמן זית. להוסיף עגבניות מגורדות, עשבי תיבול, מלח ופלפל ולבשל על אש קטנה במשך 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    חובטים בבצק להורדת אוויר ומחלקים לחמישה עד שישה כדורים.
  • שלב 7

    0 דקות
    עם ידיים משומנות ועל משטח מקומח משטחים כל כדור לעובי של 1 ס"מ לערך, מניחים על מחצית אחת רוטב עגבניות ו-4 פרוסות גבינת מוצרלה מעל. משאירים שוליים של 2 ס"מ מכל צד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקפלים מעל את הבצק ומהדקים. מפזרים קמח ומניחים בצד להתפחה תחת מגבת.
  • שלב 9

    0 דקות
    להניח בתבנית אפייה חלוקי נחל או אבן שמוט.
  • שלב 10

    0 דקות
    לחמם בתנור כעשרים דקות בחום של 220 מעלות.
  • שלב 11

    10 דקות
    כשהלחם מכפיל את נפחו להניח על גבי חלוקי הנחל או אבן השמוט למשך כ-10 דקות או עד שהלחם משחים.
לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 11

שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 11

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 11

לאחר התפחה תפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 5 מתוך 11

לגרד בצל ולהזהיב במחבת עם שמן זית. להוסיף עגבניות מגורדות, עשבי תיבול, מלח ופלפל ולבשל על אש קטנה במשך 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 6 מתוך 11

חובטים בבצק להורדת אוויר ומחלקים לחמישה עד שישה כדורים.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 7 מתוך 11

עם ידיים משומנות ועל משטח מקומח משטחים כל כדור לעובי של 1 ס"מ לערך, מניחים על מחצית אחת רוטב עגבניות ו-4 פרוסות גבינת מוצרלה מעל. משאירים שוליים של 2 ס"מ מכל צד.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 8 מתוך 11

מקפלים מעל את הבצק ומהדקים. מפזרים קמח ומניחים בצד להתפחה תחת מגבת.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 9 מתוך 11

להניח בתבנית אפייה חלוקי נחל או אבן שמוט.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 10 מתוך 11

לחמם בתנור כעשרים דקות בחום של 220 מעלות.

לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

שלב 11 מתוך 11

כשהלחם מכפיל את נפחו להניח על גבי חלוקי הנחל או אבן השמוט למשך כ-10 דקות או עד שהלחם משחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים