המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים מחצית מכמות התירס בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. אפשר להיעזר בטיפה ממי השימורים.
מעבירים לקערה יחד עם יתרת התירס וחמאה ממומסת.
טורפים את הביצים עם הסוכר, מקפלים לתערובת התירס, מפזרים קמח ומקפלים בעדינות מהדפנות למרכז.
מברישים מחבת או סיר כבד בטיפה חמאה/שמן ויוצקים את תערובת התירס.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-55 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0