דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה אטריות עם פטריות וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה אטריות עם פטריות וגבינות

מאפה אטריות עם פטריות וגבינות

(0)
קל
מתכונאי/ת: טל לין
פשטידת אטריות מפנקת וקלה להכנה עם גבינות ופטריות.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' מבושלת ומסוננת
100  גרם
חמאה
4  כפות
שמן זית
1 
בצל קצוץ דק
4  שיני
שום כתושות
2  סלסילות
פטריות שמפיניון פרוסות
3  כפות
קמח לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
1  כוס
קמח לבן
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל גרוס
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
200  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
1  זר
עירית קצוצה
1  גלגל
גבינה צפתית פרוסה, לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים בסיר חמאה ושמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 6 דק' נוספות. מוסיפים את הקמח ובוחשים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שני סוגי השמנת והחלב, מבשלים תוך כדי בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הגבינות, הפסטה המבושלת ועירית, ומערבבים. יוצקים לתבנית.
  • שלב 3

    45 דקות
    מסדרים מעל את פרוסות גבינת הפרמז'ן, מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), אופים כ-45 דקות עד להזהבה, מגישים חם.
מאפה אטריות עם פטריות וגבינות

שלב 1 מתוך 3

ממיסים בסיר חמאה ושמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 6 דק' נוספות. מוסיפים את הקמח ובוחשים.

מאפה אטריות עם פטריות וגבינות

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את שני סוגי השמנת והחלב, מבשלים תוך כדי בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הגבינות, הפסטה המבושלת ועירית, ומערבבים. יוצקים לתבנית.

מאפה אטריות עם פטריות וגבינות

שלב 3 מתוך 3

מסדרים מעל את פרוסות גבינת הפרמז'ן, מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), אופים כ-45 דקות עד להזהבה, מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים