דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה סלמון ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה סלמון ופטריות

מאפה סלמון ופטריות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: Rachel Goldshtein Geffen
אין על מאפה שיוצא חם וטרי מהתנור, במיוחד אם הוא ממולא בדג סלמון חגיגי וטעים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  סלסילה
פטריות שמפיניון 250 גרם
1  כף
חמאה
1  כפית
מלח
0.17  כפית
פלפל
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
400  גרם
סלמון אפשר מוקפא ומופשר
0.5  חבילה
בצק עלים מופשר, 200 גרם
1 
ביצה טרופה להברשה
1  זר
אפונה צרפתית מבושלת קלות במים רותחים - אופציית הגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את הפטריות במעבד מזון, וקוצצים לפיסות קטנטנות (או שקוצצים דק, ידנית).
  • שלב 3

    4 דקות
    מחממים את החמאה, ומטגנים את הפטריות עם מעט מלח ופלפל על להבה גבוהה כ-4 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הסויה ומסירים מהכיריים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את פילה הסלמון ל-2 יחידות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מחלקים ל-4 מלבנים הגדולים מנתחי הדג בכ-4 ס"מ (לאורך ולרוחב).
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים 2 מלבני בצק בתבנית, משטחים כרבע מכמות הפטריות על כל מלבן, ומניחים עליהן את נתחי הדג.
  • שלב 7

    15 דקות
    מניחים את שארית הפטריות על הדגים, ומכסים במלבני הבצק הנותרים. מהדקים את שולי הבצק, מורחים בביצה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד ואם רוצים אפשר עם האפונה. בתיאבון!
מאפה סלמון ופטריות

שלב 1 מתוך 7

מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.

מאפה סלמון ופטריות

שלב 2 מתוך 7

שמים את הפטריות במעבד מזון, וקוצצים לפיסות קטנטנות (או שקוצצים דק, ידנית).

מאפה סלמון ופטריות

שלב 3 מתוך 7

מחממים את החמאה, ומטגנים את הפטריות עם מעט מלח ופלפל על להבה גבוהה כ-4 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הסויה ומסירים מהכיריים.

מאפה סלמון ופטריות

שלב 4 מתוך 7

מחלקים את פילה הסלמון ל-2 יחידות.

מאפה סלמון ופטריות

שלב 5 מתוך 7

מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מחלקים ל-4 מלבנים הגדולים מנתחי הדג בכ-4 ס"מ (לאורך ולרוחב).

מאפה סלמון ופטריות

שלב 6 מתוך 7

מניחים 2 מלבני בצק בתבנית, משטחים כרבע מכמות הפטריות על כל מלבן, ומניחים עליהן את נתחי הדג.

מאפה סלמון ופטריות

שלב 7 מתוך 7

מניחים את שארית הפטריות על הדגים, ומכסים במלבני הבצק הנותרים. מהדקים את שולי הבצק, מורחים בביצה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד ואם רוצים אפשר עם האפונה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים