דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב שיסגור לכם פינה לארוחת ערב זריזה שהיא גם טעימה ומיוחדת

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצק פילו
2  כפות
שמן זית
0.5  כוס
דלעת
0.5 
בצל קצוץ
1  שן
שום קצוצה
0.25  כוס
גבינת פטה / בולגרית או גבינה בסגנון קממבר
2  עלים
מרווה קצוצים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס
4  כפות
שמן זית
1 
ביצה טרופה
4  כפות
שומשום
4  כפות
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים בהכנת המילוי: מחממים ארבע כפות שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הדלעת, המרווה והשום ומטגנים עד שהדלעת מזהיבה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים פנימה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ושמים מעל עלה פילו. מורחים בשתי כפות שמן זית ומטפטפים מעל שתי כפות מים. מניחים מעל את עלה הפילו השני ומטפטפים מעליו עוד שתי כפות מים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים על עלה הפילו העליון את המילוי. מקפלים את השוליים הקצרים של מלבן הפילו פנימה ומגלגלים לאורך הצלע הארוכה למעין רולדה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מברישים בביצה טרופה, זורים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב היטב.
מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

שלב 1 מתוך 4

מתחילים בהכנת המילוי: מחממים ארבע כפות שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הדלעת, המרווה והשום ומטגנים עד שהדלעת מזהיבה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים פנימה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

שלב 2 מתוך 4

מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ושמים מעל עלה פילו. מורחים בשתי כפות שמן זית ומטפטפים מעל שתי כפות מים. מניחים מעל את עלה הפילו השני ומטפטפים מעליו עוד שתי כפות מים.

מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

שלב 3 מתוך 4

מורחים על עלה הפילו העליון את המילוי. מקפלים את השוליים הקצרים של מלבן הפילו פנימה ומגלגלים לאורך הצלע הארוכה למעין רולדה.

מאפה פילו אישי עם ירקות וגבינה

שלב 4 מתוך 4

מברישים בביצה טרופה, זורים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים