דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה תרד ותפוח אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה תרד ותפוח אדמה

מאפה תרד ותפוח אדמה

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
שכבות של תפוחי אדמה, תרד וגבינת פטה שעוטפים את כל הבית בריחות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה מבושלים
5 
ביצה
400  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0.5  קילוגרם
תרד
30  גרם
חמאה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  קורט
פלפל גרוס
50  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים 2 ביצים, 1/3 מהגבינה ופלפל שחור.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים את העיסה בתבנית משומנת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מאדים במחבת תרד ו-30 גרם חמאה עד שהתרד נראה נבול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש ומוסיפים פירורי לחם, את יתרת הביצים, יתרת הגבינה ופלפל שחור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מיישרים את התערובת על תפוחי האדמה ומפזרים מעל קוביות חמאה.
  • שלב 6

    30 דקות
    אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות.
מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 1 מתוך 6

מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים 2 ביצים, 1/3 מהגבינה ופלפל שחור.

מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 2 מתוך 6

משטחים את העיסה בתבנית משומנת.

מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 3 מתוך 6

מאדים במחבת תרד ו-30 גרם חמאה עד שהתרד נראה נבול.

מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 4 מתוך 6

מסירים מהאש ומוסיפים פירורי לחם, את יתרת הביצים, יתרת הגבינה ופלפל שחור.

מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 5 מתוך 6

מיישרים את התערובת על תפוחי האדמה ומפזרים מעל קוביות חמאה.

מאפה תרד ותפוח אדמה

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים