מוזגים את השמנת לכלי שמתאים למיקרוגל ומחממים כ-2 דקות עד שהשמנת חמה ומעלה אדים.
מוזגים לכלי נפרד 200 גרם מהשמנת החמה ומוסיפים 20 גרם אבקת פודינג בטעם וניל.
שלב 3
5 דקות
מוזגים לכלי שני 100 גרם שמנת חמה ומוסיפים 10 גרם אבקת פודינג בטעם שוקולד (כדי לבחור טעמים עם צבעים שונים לקבלת האפקט של הגלקסיה).
שלב 4
5 דקות
עכשיו עובדים מהר כי אנחנו רוצים שהשמנת תישאר חמה - באמצעות מטרפה מערבבים בעדינות את השמנת ואבקות הפודינג בכל כלי בנפרד כך שהפודינג ימס בשמנת. שימו לב שלא מקציפים את השמנת ולא יוצרים בועות. שומרים על מרקם חלק.
שלב 5
2 דקות
בוחרים כלי הגשה קטנים למוס ומוזגים לתוכם את הפודינג בכמות הגדולה יותר באופן שווה.
את הפודינג השני מעבירים לסקוויזר (כלי לזילוף).
ומזלפים צורת איקס מעל הפודינג שמסנו בכלים הקטנים.
אם אין משתמשים בכפית ומזלפים בעדינות ליצירת צורת איקס.
מחזיקים את הכלים הקטנים ומסובבים בתנועות מעגליות לאט, לאט כך שהמרכז של הפודינג ינוע במעגלים וכך מקבלים צורת גלקסיה.
שלב 6
1 דקות
מכניסים למקרר להתייצבות, ואוכלים עם פתי בר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0