דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוסקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוסקה

מוסקה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רוזה כהנא
שכבות שכבות של חצילים ובשר טחון. מעדן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פנים של חציל לא גדולים, אפויים או קלויים ומנוקים
500  גרם
בשר בקר
1 
בצל סגול גדול קצוץ לקוביות
4  שיני
שום
2 
עגבנייה קצוצות לקוביות - ניתן להחליף בקופסה קטנה של עגבניות מרוסקות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
4 
ביצה מוקצפות לטבילת פרוסות חציל לפני הטיגון
0.75  כוס
קמח לבן או ללא גלוטן לטבילה פרוסות חציל לפני טיגון
0.5  זר
פטרוזיליה
2  גבעולים
שמיר
1 
ביצה טרופה לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הבשר עם בצל, שום מעוך, עגבניות ותיבול.
  • שלב 2

    0 דקות
    להפריד את החצילים לפרוסות, לטבול בביצה וקמח ולטגן משני צדדים לקבלת גוון זהוב בהיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסדר שכבות חציל בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מסדרים שכבה של פרוסות חציל, שכבה של תערובת בשר וכך 3 שכבות.שכבה עליונה צריכה להיות החציל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מלמעלה למזוג ביצה טרופה וכף מים ולאפות בתנור בחום 190-200 40-50 דק' עד לקבלת קרום זהוב חום.
מוסקה

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את הבשר עם בצל, שום מעוך, עגבניות ותיבול.

מוסקה

שלב 2 מתוך 4

להפריד את החצילים לפרוסות, לטבול בביצה וקמח ולטגן משני צדדים לקבלת גוון זהוב בהיר.

מוסקה

שלב 3 מתוך 4

לסדר שכבות חציל בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מסדרים שכבה של פרוסות חציל, שכבה של תערובת בשר וכך 3 שכבות.שכבה עליונה צריכה להיות החציל.

מוסקה

שלב 4 מתוך 4

מלמעלה למזוג ביצה טרופה וכף מים ולאפות בתנור בחום 190-200 40-50 דק' עד לקבלת קרום זהוב חום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    90 דקות בינוני
  • מוסקה חצילים חלבית

    מוסקה חצילים חלבית

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים