דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מטבוחה פטנט שמכינים ברגע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
המטבוחה הכי קלה וגורפת מחמאות שאין סופ"ש טעים בלעדיה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10  שיני
שום פרוסות
0.5 
פלפל אדום חריף קצוץ
0.25  כוס
שמן זית
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
1  צנצנת
רוטב עם פלפלים שקשוקה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח גדושה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    במחבת נון סטיק או בסיר שמים שמן זית, אפשר גם שמן רגיל.
  • שלב 2

    4 דקות
    מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.
  • שלב 3

    2 דקות
    מוסיפים את הפלפל החריף ומטגנים מעט.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים את הפפריקה, הסוכר והמלח ופותחים את התבלין על ידי ערבוב.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים את צנצנות רוטבי העגבניות של פרפקטו.
  • שלב 6

    60 דקות
    מערבבים היטב על אש קטנה עם מכסה סגור בשעה הראשונה. לאחר שעה פותחים את המכסה וממשיכים לערבב, נותנים לנוזל להתאדות ולמטבוחה להפוך לריבה. מבשלים עוד כשעה.
מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 1 מתוך 6

במחבת נון סטיק או בסיר שמים שמן זית, אפשר גם שמן רגיל.

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפלפל החריף ומטגנים מעט.

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפפריקה, הסוכר והמלח ופותחים את התבלין על ידי ערבוב.

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את צנצנות רוטבי העגבניות של פרפקטו.

מטבוחה פטנט שמכינים ברגע

שלב 6 מתוך 6

מערבבים היטב על אש קטנה עם מכסה סגור בשעה הראשונה. לאחר שעה פותחים את המכסה וממשיכים לערבב, נותנים לנוזל להתאדות ולמטבוחה להפוך לריבה. מבשלים עוד כשעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שולה

הכל מקופסאות??????? זאת לא מטבוחה אמיתית

מערכת בישולים

היי, זו מטבוחה טעימה ומהירה מאוד, כשרוצים להספיק ואין זמן. כל הרכיבים ללא חומרים משמרים וצבע מאכל 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • רטבים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • על בסיס עגבניות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שקשוקה מטבוחה

    שקשוקה מטבוחה

    15 דקות קל
  • פיצה מטבוחה פיקנטית

    פיצה מטבוחה פיקנטית

    20 דקות קל
  • סלט מטבוחה של רינת

    סלט מטבוחה של רינת

    105 דקות בינוני
  • מטבוחה של יפה מבית אימא

    מטבוחה של יפה מבית אימא

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים