דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מניפת תפוחי אדמה אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מניפת תפוחי אדמה אפויים

מניפת תפוחי אדמה אפויים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תוספת מרשימה במראה ובטעם כמנת צהריים בפני עצמה או לצד העוף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה גדולים
0.5  כוס
שמן זית
0.5  כף
מלח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס
3  שיני
שום כתושים
0  לפי הטעם
אורגנו
0  לפי הטעם
רוזמרין קצוצים
0  לפי הטעם
ברוקולי
0  לפי הטעם
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, אבל לא עד הסוף. וזאת, על מנת שניצור מניפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לצקת לקערית חצי כוס שמן זית, להוסיף את שיני השום הכתושות, עלי הטימין והרוזמרין. את הפפריקה המתוקה, וכן את המלח והפלפל הגרוס. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום. מברישים היטב את תפוחי האדמה גם בין החיתוכים עם השמן והתבלינים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות למשך של כ-60 דקות, או עד שהתפוחי אדמה רכים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך כ-40 דקות נוספות, עד השחמת תפוחי האדמה.
מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 1 מתוך 6

לשטוף היטב את תפוחי האדמה.

מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 2 מתוך 6

לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, אבל לא עד הסוף. וזאת, על מנת שניצור מניפה.

מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 3 מתוך 6

לצקת לקערית חצי כוס שמן זית, להוסיף את שיני השום הכתושות, עלי הטימין והרוזמרין. את הפפריקה המתוקה, וכן את המלח והפלפל הגרוס. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.

מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 4 מתוך 6

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום. מברישים היטב את תפוחי האדמה גם בין החיתוכים עם השמן והתבלינים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.

מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 5 מתוך 6

אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות למשך של כ-60 דקות, או עד שהתפוחי אדמה רכים.

מניפת תפוחי אדמה אפויים

שלב 6 מתוך 6

מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך כ-40 דקות נוספות, עד השחמת תפוחי האדמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מניפת בטטה ותפוחי אדמה

    מניפת בטטה ותפוחי אדמה

    60 דקות קל
  • מניפת אנטריקוט

    מניפת אנטריקוט

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים