דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעורב ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מעורב ירושלמי, אסלי כמעט כמו ממרכז העיר, בקלי קלות

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
כבד עוף
300  גרם
חלקי פנים: קורקבנים, כבדים, לבבות
300  גרם
טחול עוף
0  לפי הטעם
בהרט
0  לפי הטעם
כמון טחון
500  גרם
בצל פרוס
4  כפות
שמן זית
2  שיני
שום קצוצות
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את חלקי העוף ומרחיקים את הגידים.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הכבדים לקוביות בגודל ס"מ וחצי, מפזרים על הבשר בהרט וכמון, ושומרים במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את הבצל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים מחבת ברזל כבדה על האש, כשהמחבת חמה מוסיפים את השמן והשום, מטגנים שלוש דקות תוך בחישה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים תוך בחישה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים אל הבשר,וכשהוא מוכן מפזרים עליו בהרט נוסף ומתבלים במלח.
מעורב ירושלמי

שלב 1 מתוך 5

מנקים את חלקי העוף ומרחיקים את הגידים.

מעורב ירושלמי

שלב 2 מתוך 5

חותכים את הכבדים לקוביות בגודל ס"מ וחצי, מפזרים על הבשר בהרט וכמון, ושומרים במקרר.

מעורב ירושלמי

שלב 3 מתוך 5

פורסים את הבצל.

מעורב ירושלמי

שלב 4 מתוך 5

מניחים מחבת ברזל כבדה על האש, כשהמחבת חמה מוסיפים את השמן והשום, מטגנים שלוש דקות תוך בחישה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים תוך בחישה.

מעורב ירושלמי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים אל הבשר,וכשהוא מוכן מפזרים עליו בהרט נוסף ומתבלים במלח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

    פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

    30 דקות קל
  • מעורב בבצק עלים

    מעורב בבצק עלים

    60 דקות בינוני
  • מעורב ירושלמי

    מעורב ירושלמי

    40 דקות בינוני
  • סלט כרוב מעורב

    סלט כרוב מעורב

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים