דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שני אייל
מקלות מוצרלה מטוגנים ופריכים- תוספת נהדרת לכל ארוחה ונשנוש טעים בפני עצמו. והבונוס? מוכן במהירות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
ביצה
0.25  כוס
מים
0.67  כוס
קמח לבן
1.5  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כפית
מלח
0.33  כוס
קורנפלור
0.5  כוס
שמן קנולה
1  חבילה
גבינת מוצרלה איכותית חתוכה לאצבעות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה קטנה ערבבו את הביצים והמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ערבבו את פירורי הלחם ביחד עם המלח בקערה שנייה ובקערה שלישית ערבבו את הקמח והקורנפלור.
  • שלב 3

    0 דקות
    הרתיחו את השמן על אש גבוהה (מומלץ להשתמש במחבת איכותית שומרת חום).
  • שלב 4

    0 דקות
    טבלו כל מקל מוצרלה בתורו בקערת הקמח, לאחר מכן בקערת הביצה ולסיום בקערת פירורי הלחם.
  • שלב 5

    0 דקות
    לסיום טגנו את המקל בשמן עד להשחמה (בערך 30 שניות) הסירו מהשמן והכניסו לקערה עם נייר סופג.
מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

שלב 1 מתוך 5

בקערה קטנה ערבבו את הביצים והמים.

מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

שלב 2 מתוך 5

ערבבו את פירורי הלחם ביחד עם המלח בקערה שנייה ובקערה שלישית ערבבו את הקמח והקורנפלור.

מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

שלב 3 מתוך 5

הרתיחו את השמן על אש גבוהה (מומלץ להשתמש במחבת איכותית שומרת חום).

מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

שלב 4 מתוך 5

טבלו כל מקל מוצרלה בתורו בקערת הקמח, לאחר מכן בקערת הביצה ולסיום בקערת פירורי הלחם.

מקלות מוצרלה פריכים בהכנה מהירה

שלב 5 מתוך 5

לסיום טגנו את המקל בשמן עד להשחמה (בערך 30 שניות) הסירו מהשמן והכניסו לקערה עם נייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקלות לחם עם שומשום וזעתר

    מקלות לחם עם שומשום וזעתר

    70 דקות בינוני
  • כיפה של אורז עם מקלות שקדים קריספיים

    כיפה של אורז עם מקלות שקדים קריספיים

    30 דקות קל
  • קבב על מקלות קינמון

    קבב על מקלות קינמון

    90 דקות קל
  • מקלות לחם במילוי גבינות, זיתים ובצל

    מקלות לחם במילוי גבינות, זיתים ובצל

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים