דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
כמה טעים יכול להיות קינוח אחד? במתכון הנ"ל התשובה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
תות שדה
2  כפות
אבקת סוכר
1  כף
מיץ לימון סחוט
1  מיכל
שמנת מתוקה
3  כפות
סוכר לבן
3 
קיווי מקולף
2  כפות
סוכר לבן
6 
תות שדה פרוסים
0  לפי הטעם
אגוזי מלך גרוסים
0  לפי הטעם
נענע
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה ומוסיפים סוכר. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הקצפת- 2/3 מהקצפת לקערה בינונית, ו- 1/3 לקערה קטנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה של מעבד מזון את התותים, הסוכר ומיץ הלימון, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את תערובת התותים ל- 2 קעריות. באחת מוסיפים 350 גרם מחית תותים, ובשנייה יוצקים 150 גרם מחית תותים, ומניחים במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את מחית התותים הגדולה (350 גרם) לקצפת הנמצאת בקערה הבינונית, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לקערת מעבד מזון את הקיווי והסוכר, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת הקיווי לקצפת, הנמצאת בקערה הקטנה, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מפזרים בצלחת מעט גרגירי אגוזי מלך גרוסים, מניחים מקפא תותים וליד 2 מקפאים קטנים של קיווי.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים על מקפא התותים מעט ממחית התותים, מקשטים בעלי נענע ומגישים.
מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 1 מתוך 11

יוצקים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה ומוסיפים סוכר. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 2 מתוך 11

מחלקים את הקצפת- 2/3 מהקצפת לקערה בינונית, ו- 1/3 לקערה קטנה.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 3 מתוך 11

מוסיפים לקערה של מעבד מזון את התותים, הסוכר ומיץ הלימון, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 4 מתוך 11

מחלקים את תערובת התותים ל- 2 קעריות. באחת מוסיפים 350 גרם מחית תותים, ובשנייה יוצקים 150 גרם מחית תותים, ומניחים במקרר.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים את מחית התותים הגדולה (350 גרם) לקצפת הנמצאת בקערה הבינונית, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 6 מתוך 11

יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 7 מתוך 11

מעבירים לקערת מעבד מזון את הקיווי והסוכר, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 8 מתוך 11

מוסיפים את תערובת הקיווי לקצפת, הנמצאת בקערה הקטנה, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 9 מתוך 11

יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 10 מתוך 11

מפזרים בצלחת מעט גרגירי אגוזי מלך גרוסים, מניחים מקפא תותים וליד 2 מקפאים קטנים של קיווי.

מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

שלב 11 מתוך 11

יוצקים על מקפא התותים מעט ממחית התותים, מקשטים בעלי נענע ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקפא תותים בשמנת

    מקפא תותים בשמנת

    קל
  • מקפא שוקולד ונשיקות

    מקפא שוקולד ונשיקות

    35 דקות בינוני
  • מקפא במבה

    מקפא במבה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים