דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בורשט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בורשט

מרק בורשט

(0)
200 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: פולינה מיקשבסקי
סגול ועמוק טעמים, חגיגי ומסורתי. קבלו את המרק הכי מפורסם של המטבח הרוסי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר עם עצם
1 
גזר
1 
בצל
2  שיני
שום
1  גבעול
סלרי
3  עלים
עלה דפנה
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
1 
בצל
2 
גזר
2 
סלק
400  מיליליטר
רסק עגבניות
0.25  ראש
כרוב גדול
3 
תפוח אדמה בינוניים-קטנים
3  כפות
שמן, תירס, בוטנים, וזית
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה או לפי הטעם
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים ציר בשר: יוצקים לסיר 4 ליטר מים, מוסיפים את מצרכי הציר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שמצטבר על פני המים. מנמיכים להבה ומבשלים כ-120 דקות לפחות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. מטגנים במחבת משומנת את הבצל, הגזר והסלק, אחד אחרי השני, כל אחד כחמש דקות. ולסיום מבשלים כ-10 דקות את כל הירקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את העגבניות ומטגנים עוד כ-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הציר ומעבירים לסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב ואת תוכן מחבת. מביאים לרתיחה ואם יש צורך מתקנים תיבול.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים על להבה נמוכה, כ-40 דקות.
מרק בורשט

שלב 1 מתוך 5

מכינים ציר בשר: יוצקים לסיר 4 ליטר מים, מוסיפים את מצרכי הציר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שמצטבר על פני המים. מנמיכים להבה ומבשלים כ-120 דקות לפחות.

מרק בורשט

שלב 2 מתוך 5

חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. מטגנים במחבת משומנת את הבצל, הגזר והסלק, אחד אחרי השני, כל אחד כחמש דקות. ולסיום מבשלים כ-10 דקות את כל הירקות.

מרק בורשט

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים למחבת את העגבניות ומטגנים עוד כ-15 דקות.

מרק בורשט

שלב 4 מתוך 5

מסננים את הציר ומעבירים לסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב ואת תוכן מחבת. מביאים לרתיחה ואם יש צורך מתקנים תיבול.

מרק בורשט

שלב 5 מתוך 5

מבשלים על להבה נמוכה, כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים