דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק האנוי (פו)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק האנוי (פו)

מרק האנוי (פו)

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק אסייאתי שמכינים בכמה דקות עבודה ומגישים עם המון אטריות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
ציר עוף או ציר מרק בשר
250  גרם
נודלס אטריות אורז רחבות
1.5  כפיות
פלפל
1  ראש
שום
2 
בצל חתוך
2  גבעולים
בצל ירוק חתוך
0.75  זר
פטרוזיליה חתוכה
2  כפות
שמן שומשום
1  כף
צ'ילי
1  כף
רוטב דגים
1  כף
ליים סחוט
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפיות
סוכר לבן
1  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
1  כפית
עלי טרגון
1  כפית
קינמון טחון
1  כפית
זנגביל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    להכניס לסיר את הציר, השום והפלפל ולהביא לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את שאר המצרכים, לבד מהאטריות, הבצל והפטרוזיליה ולבשל כחמש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לפני ההגשה להוסיף את הבצל והפטרוזיליה.
  • שלב 4

    20 דקות
    בינתיים, לבשל את האטריות יחד עם מים מספיקים בסיר למשך כ-20 דקות ולהוסיף למרק ממש לפני ההגשה - אחרת האטריות עלולות להפוך לעיסתיות.
  • שלב 5

    0 דקות
    להגיש בקערות מרק גדולות, למלא את מחציתן אטריות, אחר-כך לשפוך את הציר עד למילוי 3/4 הקערה, ולהוסיף את התוספות האפשריות - לפי הטעם.
מרק האנוי (פו)

שלב 1 מתוך 5

להכניס לסיר את הציר, השום והפלפל ולהביא לרתיחה.

מרק האנוי (פו)

שלב 2 מתוך 5

להוסיף את שאר המצרכים, לבד מהאטריות, הבצל והפטרוזיליה ולבשל כחמש דקות.

מרק האנוי (פו)

שלב 3 מתוך 5

לפני ההגשה להוסיף את הבצל והפטרוזיליה.

מרק האנוי (פו)

שלב 4 מתוך 5

בינתיים, לבשל את האטריות יחד עם מים מספיקים בסיר למשך כ-20 דקות ולהוסיף למרק ממש לפני ההגשה - אחרת האטריות עלולות להפוך לעיסתיות.

מרק האנוי (פו)

שלב 5 מתוך 5

להגיש בקערות מרק גדולות, למלא את מחציתן אטריות, אחר-כך לשפוך את הציר עד למילוי 3/4 הקערה, ולהוסיף את התוספות האפשריות - לפי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים