דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק כרוב כבוש ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק כרוב כבוש ובשר

מרק כרוב כבוש ובשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק מזרח אירופי קלאסי של כרוב כבוש עם בשר ותפוחי אדמה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
כרוב כבוש
0.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות קטנות
1  נתח
רגל מעושנת
3  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
2  פחיות
רסק עגבניות
3 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות גדולות
6  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מאדים במעט שמן את הבשר, יחד עם העצמות. פותחים את קופסת הכרוב ושופכים את הנוזלים ומוסיפים אותם לסיר הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    שופכים לסיר את המים, וכשהמים כמעט רותחים מוסיפים אבקת מרק והתבלינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה.
  • שלב 4

    60 דקות
    מבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 5 דק' על אש בינונית.
מרק כרוב כבוש ובשר

שלב 1 מתוך 5

מאדים במעט שמן את הבשר, יחד עם העצמות. פותחים את קופסת הכרוב ושופכים את הנוזלים ומוסיפים אותם לסיר הבשר.

מרק כרוב כבוש ובשר

שלב 2 מתוך 5

שופכים לסיר את המים, וכשהמים כמעט רותחים מוסיפים אבקת מרק והתבלינים.

מרק כרוב כבוש ובשר

שלב 3 מתוך 5

כשהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה.

מרק כרוב כבוש ובשר

שלב 4 מתוך 5

מבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.

מרק כרוב כבוש ובשר

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 5 דק' על אש בינונית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים