דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מיסו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מיסו

מרק מיסו

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
המרק היפני הקלאסי, בגירסה קלה להכנה גם במטבח הארצישראלי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כוסות
מים
1  כף
אבקת דאשי
6 
פטריות שיטאקה מושרות בחצי כוס מים חמים ל-20 דקות ולאחר מכן פרוסות דק
1 
פטריות שמפיניון פרוסה דק
3  כפות
אצות וואקמה מושרות במים קריםכ-5 דקות
3.5  כפות
מיסו אדום או לבן, לפי טעמכם
100  גרם
טופו חתוך לקוביות קטנות
1 
בצל ירוק פרוס לחתיכות באורך של כ-2 ס"מ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים בסיר את המים ואת הדאשי עד לסף רתיחה. מוסיפים את הפטריות עם מי ההשריה ואת האצות ומבשלים דקה. *ניתן להמיר את אצות הוואקמה ב-3 כפות אצות היזיקי מיובשות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את המיסו בקערית וממיסים בחצי כוס מהמרק החם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המיסו המומס למרק תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים קוביות טופו ובצל ירוק בקעריות הגשה ומוזגים מעליהם את המרק.
מרק מיסו

שלב 1 מתוך 4

מחממים בסיר את המים ואת הדאשי עד לסף רתיחה. מוסיפים את הפטריות עם מי ההשריה ואת האצות ומבשלים דקה. *ניתן להמיר את אצות הוואקמה ב-3 כפות אצות היזיקי מיובשות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מרק מיסו

שלב 2 מתוך 4

מניחים את המיסו בקערית וממיסים בחצי כוס מהמרק החם.

מרק מיסו

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את המיסו המומס למרק תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.

מרק מיסו

שלב 4 מתוך 4

מניחים קוביות טופו ובצל ירוק בקעריות הגשה ומוזגים מעליהם את המרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים