דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

(0)
160 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ירון צחר
חוזרים לשורשים עם מתכון מדהים, כזה שיגרום לכל סועד ללקק את האצבעות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
בשר בקר טחון טחון
100  גרם
כבד עוף צלויים
1 
בצל בינוני, קצוץ דק
1 
ביצה
1  קורט
מלח ופלפל שחור
1  חבילה
פטרוזיליה קצוצה
2  כפות
שמן קנולה
1 
ביצה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  קורט
מלח ופלפל שחור
1 
גרון הודו שהקצב חילק למס חלקים
4 
שוק עוף
5 
כנפי הודו
2 
גזרים גדולים, קלופים ומחולקים ל-4 חלקים
1  נתח
דלעת קלופה וחתוכה לקוביות כגולות
2  גבעולים
סלרי חתוכים ל-2 כולל העלים
64  גרם
שורש פטרוזיליה קלוף
32  גרם
שורש סלרי
1  זר
פטרוזיליה
1  קורט
מלח ופלפל שחור
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
ג'ינג'ר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לקערה את הביצה וקורט מלח, וטורפים יחד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה בהדרגה את הקמח, תוך כדי ערבוב, עד קבלת בצק חלק וגמיש , ושאינו נדבק לידיים. במידה והבצק נדבק, יש להוסיף מעט קמח. יוצרים מהבצק צורת כדור.
  • שלב 3

    0 דקות
    עוטפים בניילון ומשהים בטמפ' חדר למשך כ- 10 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים במחבת את כבדי העוף במשך כ- 3 דק' מכל צדדיו. מוציאים את הכבדים לקערה וטוחנים אותם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים באותה מחבת את הבצל הקצוץ ומטגנים עד קבלת גוון זהוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב ופירור הבשר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים לקערה ומצננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    לקערת הבשר מוסיפים את הביצה, כבדי העוף הטחונים, והפטרוזיליה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים את חלקי גרונות ההודו בסיר גדול.
  • שלב 10

    0 דקות
    יוצקים לסיר את המים עד גובה כיסוי הגרונות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מביאים את המים לרתיחה על להבה גבוהה, ושופכים את המים עם הקצף.
  • שלב 12

    0 דקות
    יוצקים לסיר פעם נוספת מים, עד 3/4 מנפחו. מוסיפים את הירקות. מתבלים עם 2 כפות מרק עוף, קורט מלח, פלפל שחור, וזנגוויל.
  • שלב 13

    120 דקות
    מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. מקטינים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל במשך כ 120 דקות .
  • שלב 14

    0 דקות
    כאשר הבשר רך, טועמים את המרק ומתקנים את טעמו על ידי הוספה של קורט מלח ופלפל שחור.
מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 1 מתוך 14

מכניסים לקערה את הביצה וקורט מלח, וטורפים יחד.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 2 מתוך 14

מוסיפים לקערה בהדרגה את הקמח, תוך כדי ערבוב, עד קבלת בצק חלק וגמיש , ושאינו נדבק לידיים. במידה והבצק נדבק, יש להוסיף מעט קמח. יוצרים מהבצק צורת כדור.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 3 מתוך 14

עוטפים בניילון ומשהים בטמפ' חדר למשך כ- 10 דק'.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 4 מתוך 14

מטגנים במחבת את כבדי העוף במשך כ- 3 דק' מכל צדדיו. מוציאים את הכבדים לקערה וטוחנים אותם.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 5 מתוך 14

מטגנים באותה מחבת את הבצל הקצוץ ומטגנים עד קבלת גוון זהוב.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 6 מתוך 14

מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב ופירור הבשר. מתבלים במלח ופלפל שחור.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 7 מתוך 14

מוציאים לקערה ומצננים.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 8 מתוך 14

לקערת הבשר מוסיפים את הביצה, כבדי העוף הטחונים, והפטרוזיליה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 9 מתוך 14

מניחים את חלקי גרונות ההודו בסיר גדול.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 10 מתוך 14

יוצקים לסיר את המים עד גובה כיסוי הגרונות.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 11 מתוך 14

מביאים את המים לרתיחה על להבה גבוהה, ושופכים את המים עם הקצף.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 12 מתוך 14

יוצקים לסיר פעם נוספת מים, עד 3/4 מנפחו. מוסיפים את הירקות. מתבלים עם 2 כפות מרק עוף, קורט מלח, פלפל שחור, וזנגוויל.

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 13 מתוך 14

מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. מקטינים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל במשך כ 120 דקות .

מרק עוף עם כיסוני בשר וכבד עוף

שלב 14 מתוך 14

כאשר הבשר רך, טועמים את המרק ומתקנים את טעמו על ידי הוספה של קורט מלח ופלפל שחור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים