דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שורשים וגריסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שורשים וגריסים

מרק שורשים וגריסים

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית רובין
מרק עתיר ירקות שורש עם גריסים נפלאים וסמיכים. מה עוד אפשר לבקש בחורף?

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
0.5  כפית
מלח
1 
בצל גדול
4 
גזר
3 
זוקיני
1  זר
סלרי
3 
תפוח אדמה
1  כוס
גריסי פנינה
4  כוסות
מים
0.5  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממלאים 2/3 סיר גדול במים, מוסיפים אבקת מרק ותבלינים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים בצל חתוך לקוביות, גזר חתוך לפרוסות (במידה והגזר גדול לחצאי או רבעי פרוסות), קישואים חתוכים לקוביות, סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות ותפו"א חתוך לקוביות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מוסיפים גריסים ומביאים לרתיחה נוספת.
  • שלב 4

    60 דקות
    מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות עד שהירקות רכים והמרק מסמיך. (במידת הצורך ניתן להוסיף או להפחית מים- לפי מידת הסמיכות הרצויה).
מרק שורשים וגריסים

שלב 1 מתוך 4

ממלאים 2/3 סיר גדול במים, מוסיפים אבקת מרק ותבלינים.

מרק שורשים וגריסים

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים בצל חתוך לקוביות, גזר חתוך לפרוסות (במידה והגזר גדול לחצאי או רבעי פרוסות), קישואים חתוכים לקוביות, סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות ותפו"א חתוך לקוביות.

מרק שורשים וגריסים

שלב 3 מתוך 4

מביאים לרתיחה, מוסיפים גריסים ומביאים לרתיחה נוספת.

מרק שורשים וגריסים

שלב 4 מתוך 4

מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות עד שהירקות רכים והמרק מסמיך. (במידת הצורך ניתן להוסיף או להפחית מים- לפי מידת הסמיכות הרצויה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים