דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תפוחי אדמה

מרק תפוחי אדמה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רוני פרלמן
מרק תפוחי אדמה פשוט ובסיסי אבל טעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה בינוניים
6  שיני
שום
2  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
1  כפית
מלח
1  קורט
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות שאותן שמים בכלי. מקלפים את השום, פורסים כל שן ושמים בכלי נפרד.
  • שלב 2

    5 דקות
    מחממים שמן בסיר בינוני, מטגנים תחילה את תפוחי האדמה במשך כ-5 דקות עד שהם משנים צבע, לערבב מדי פעם, מוסיפים את השום מטגנים במשך שלוש דקות ולערבב מדי פעם. מוסיפים מים שימלאו את שלושת רבעי הסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כמון, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם, בינתיים שמים בכוס 2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות של אסם, מוסיפים מים רתוחים מהקומקום וממיסים את האבקה טוב טוב, שופכים לסיר טועמים את המים, אם לא חסר כלום מכסים ומחכים שתפוחי האדמה יהיו מוכנים.
מרק תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 3

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות שאותן שמים בכלי. מקלפים את השום, פורסים כל שן ושמים בכלי נפרד.

מרק תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 3

מחממים שמן בסיר בינוני, מטגנים תחילה את תפוחי האדמה במשך כ-5 דקות עד שהם משנים צבע, לערבב מדי פעם, מוסיפים את השום מטגנים במשך שלוש דקות ולערבב מדי פעם. מוסיפים מים שימלאו את שלושת רבעי הסיר.

מרק תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים כמון, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם, בינתיים שמים בכוס 2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות של אסם, מוסיפים מים רתוחים מהקומקום וממיסים את האבקה טוב טוב, שופכים לסיר טועמים את המים, אם לא חסר כלום מכסים ומחכים שתפוחי האדמה יהיו מוכנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים