דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
פריז בצלחת, מנה קרמית עשירה, בניחוחות אירופאים נפלאים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1  כף
חרדל דיז'ון
1  כף
מלח
0.5  כוס
מים
1.5  כוסות
קמח לבן
0.33  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0.33  כוס
גבינת מוצרלה מגוררת
2 
ביצה
1 
חלמון
2  כוסות
שמנת מתוקה 38%
0.25  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
2  כפות
סוכריות, כמהין, מוכן מהמתכון
1  קורט
מלח
2  כפות
חמאה
3  כפות
שמן זית לצריבה
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1 
סלק
0.5  כוס
מים
0.5 
לימון מיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים חרדל, מלח ומים. מוסיפים קמח ומערבבים. מבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהקמח סופג את הנוזלים. מכבים את הלהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הגבינות ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת. מוסיפים את הביצים והחלמון בהדרגה וממשיכים לערבב עד שהן נבלעות בתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה בקוטר של כ-2 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מזלפים את הבצק לתוך סיר עם מים ומלח רותחים: יוצרים פיסות ניוקי קטנות ואחידות ע"י לחיצה קלה על שקית הזילוף, ומדי אחד ס"מ קוטעים בעזרת סכין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים במשך כ-3 דקות, עד שהניוקי יצופו. שולים את הניוקי בעזרת כף מחוררת ומעבירים מיד למי הקרח לצינון במשך כ-חמש דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את הניוקי למחבת, ומזהיבים אותם מכל הצדדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מבשלים שמנת על להבה נמוכה, עד שמצטמצמת לחצי. מוסיפים פרמזן ומערבבים להמסה. מסירים מהכיריים. מוסיפים מחית כמהין, מלח וחמאה וטורפים היטב עד שהחמאה נמסה לחלוטין.
  • שלב 8

    0 דקות
    פורסים את הסלק בעזרת מנדולינה לפרוסות דקיקות (כ-3 מ"מ).
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים בקערה גדולה עם מים, שמן זית, ומיץ לימון סחוט.
  • שלב 10

    0 דקות
    קורצים את פרוסת הסלק בעזרת רינג לעיגול מושלם בקוטר 3 ס"מ.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים את עיגול הסלק בקערה ומשרים למשך 5 דקות. מוציאים לייבוש על מגבת נקייה ויבשה.
  • שלב 12

    0 דקות
    יוצקים כף רוטב חם לכל צלחת ומניחים עליו את הניוקי. מפזרים פרמזן מגוררת מעל הניוקי, ומקשטים בפרוסת סלק חמצמצה.
ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 1 מתוך 12

ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים חרדל, מלח ומים. מוסיפים קמח ומערבבים. מבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהקמח סופג את הנוזלים. מכבים את הלהבה.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 2 מתוך 12

מוסיפים לסיר את הגבינות ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת. מוסיפים את הביצים והחלמון בהדרגה וממשיכים לערבב עד שהן נבלעות בתערובת.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 3 מתוך 12

מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה בקוטר של כ-2 ס"מ.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 4 מתוך 12

מזלפים את הבצק לתוך סיר עם מים ומלח רותחים: יוצרים פיסות ניוקי קטנות ואחידות ע"י לחיצה קלה על שקית הזילוף, ומדי אחד ס"מ קוטעים בעזרת סכין.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 5 מתוך 12

מבשלים במשך כ-3 דקות, עד שהניוקי יצופו. שולים את הניוקי בעזרת כף מחוררת ומעבירים מיד למי הקרח לצינון במשך כ-חמש דקות.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 6 מתוך 12

מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את הניוקי למחבת, ומזהיבים אותם מכל הצדדים.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 7 מתוך 12

מבשלים שמנת על להבה נמוכה, עד שמצטמצמת לחצי. מוסיפים פרמזן ומערבבים להמסה. מסירים מהכיריים. מוסיפים מחית כמהין, מלח וחמאה וטורפים היטב עד שהחמאה נמסה לחלוטין.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 8 מתוך 12

פורסים את הסלק בעזרת מנדולינה לפרוסות דקיקות (כ-3 מ"מ).

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 9 מתוך 12

מניחים בקערה גדולה עם מים, שמן זית, ומיץ לימון סחוט.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 10 מתוך 12

קורצים את פרוסת הסלק בעזרת רינג לעיגול מושלם בקוטר 3 ס"מ.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 11 מתוך 12

מניחים את עיגול הסלק בקערה ומשרים למשך 5 דקות. מוציאים לייבוש על מגבת נקייה ויבשה.

ניוקי פריזאי עם קרם פטריות כמהין וסלק

שלב 12 מתוך 12

יוצקים כף רוטב חם לכל צלחת ומניחים עליו את הניוקי. מפזרים פרמזן מגוררת מעל הניוקי, ומקשטים בפרוסת סלק חמצמצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    30 דקות קל
  • ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    60 דקות בינוני
  • ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    30 דקות בינוני
  • תבשיל קדירה עם ניוקי

    תבשיל קדירה עם ניוקי

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים