דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות סמורס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות סמורס

סופגניות סמורס

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תומר אומנסקי
סופגניות קלאסיות וטעימות עם פינוקים שמשדרגים אותה ברושם וטעם

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח
50  גרם
שמרים
160  גרם
סוכר לבן
150  גרם
ביצה (2-3 ביצים בגודל M)
100  גרם
חמאה רכה
100  מיליליטר
חלב
40  מיליליטר
וודקה / ערק / אלכוהול (האלכוהול מתאדה בטיגון)
15  גרם
מלח
0.5  חבילה
ממרח אגוזי לוז (או לפי כמות אהובה - למילוי)
200  גרם
שוקולד מריר (לציפוי)
100  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה (לציפוי)
100  גרם
שוקולד חלב להמסה בנפרד (לזילוף על הסופגניות)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    8 דקות
    בקערת מיקסר נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח - קמח, שמרים, סוכר, ביצים, חמאה, חלב, ואלכוהול.
  • שלב 2

    2 דקות
    לאחר שמונה דקות לישה נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.
  • שלב 3

    60 דקות
    נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    10 דקות
    נעביר את הבצק למשטח העבודה ונחלק לכדורים של 70 גרם.
  • שלב 5

    10 דקות
    נכדרר לכדורים אחידים ונניח על ריבועי נייר אפייה שחתכנו מבעוד מועד.
  • שלב 6

    40 דקות
    נמרח או נרסס שכבה דקה של שמן מעל הכדורים ונתפיח התפחה נוספת של 30-40 דקות (חשוב לוודא שהסופגניות תפחו כמו שצריך).
  • שלב 7

    15 דקות
    בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 160-170 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.
  • שלב 8

    10 דקות
    חשוב מדי פעם לבדוק את חום השמן ולהעלות או להוריד את האש בהתאמה. לאחר שלוש דקות נהפוך את הסופגניות ונטגן כשלוש דקות נוספות. הכיסוי של הסיר במכסה מאפשר לסופגניות לעבור טיגון אחיד.
  • שלב 9

    5 דקות
    נעביר את הסופגניות למגש עם נייר סופג.
  • שלב 10

    5 דקות
    נקרר אותן היטב ונמלא אותן במילוי.
  • שלב 11

    15 דקות
    לפני הציפוי נכניס את הסופגניות לרבע שעה למקפיא. בזמן הזה נמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה לגאנש אחיד.
  • שלב 12

    5 דקות
    נצפה את הסופגניות ונניח לגאנש להתייצב על הסופגניות.
  • שלב 13

    5 דקות
    ניתן לזלף עם שוקולד מומס פסים על הגאנש.
  • שלב 14

    10 דקות
    להכנת הסמורס - על כל סופגנייה נניח פתי בר קלאסי ופינוקים, נזלף ממרח שוקולד ומרשמלו, את המרשמלו ניתן לחרוך בעזרת ברנר או להכניס עם הפתי בר לשניות ספורות בגריל חם בתנור.
  • שלב 15

    1 דקות
    • מומלץ לאכול את הסופגניות ביום ההכנה
סופגניות סמורס

שלב 1 מתוך 15

בקערת מיקסר נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח - קמח, שמרים, סוכר, ביצים, חמאה, חלב, ואלכוהול.

סופגניות סמורס

שלב 2 מתוך 15

לאחר שמונה דקות לישה נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.

סופגניות סמורס

שלב 3 מתוך 15

נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד להכפלת הנפח.

סופגניות סמורס

שלב 4 מתוך 15

נעביר את הבצק למשטח העבודה ונחלק לכדורים של 70 גרם.

סופגניות סמורס

שלב 5 מתוך 15

נכדרר לכדורים אחידים ונניח על ריבועי נייר אפייה שחתכנו מבעוד מועד.

סופגניות סמורס

שלב 6 מתוך 15

נמרח או נרסס שכבה דקה של שמן מעל הכדורים ונתפיח התפחה נוספת של 30-40 דקות (חשוב לוודא שהסופגניות תפחו כמו שצריך).

סופגניות סמורס

שלב 7 מתוך 15

בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 160-170 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.

סופגניות סמורס

שלב 8 מתוך 15

חשוב מדי פעם לבדוק את חום השמן ולהעלות או להוריד את האש בהתאמה. לאחר שלוש דקות נהפוך את הסופגניות ונטגן כשלוש דקות נוספות. הכיסוי של הסיר במכסה מאפשר לסופגניות לעבור טיגון אחיד.

סופגניות סמורס

שלב 9 מתוך 15

נעביר את הסופגניות למגש עם נייר סופג.

סופגניות סמורס

שלב 10 מתוך 15

נקרר אותן היטב ונמלא אותן במילוי.

סופגניות סמורס

שלב 11 מתוך 15

לפני הציפוי נכניס את הסופגניות לרבע שעה למקפיא. בזמן הזה נמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה לגאנש אחיד.

סופגניות סמורס

שלב 12 מתוך 15

נצפה את הסופגניות ונניח לגאנש להתייצב על הסופגניות.

סופגניות סמורס

שלב 13 מתוך 15

ניתן לזלף עם שוקולד מומס פסים על הגאנש.

סופגניות סמורס

שלב 14 מתוך 15

להכנת הסמורס - על כל סופגנייה נניח פתי בר קלאסי ופינוקים, נזלף ממרח שוקולד ומרשמלו, את המרשמלו ניתן לחרוך בעזרת ברנר או להכניס עם הפתי בר לשניות ספורות בגריל חם בתנור.

סופגניות סמורס

שלב 15 מתוך 15

• מומלץ לאכול את הסופגניות ביום ההכנה

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • פינגר פוד
  • מטבח יהודי
  • מוצרי מאפה
  • קינוח עליון
  • מתכוני קינוחים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים