דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט כרוב בתיבול אסיאתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט כרוב בתיבול אסיאתי

סלט כרוב בתיבול אסיאתי

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלט הכרוב המוכר בגרסה חגיגית וקראנצ'ית במיוחד, עם שברי נודלס פריכים , מגוון אגוזים ורוטב נהדר.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  כוס
שמן קנולה
4  כפות
שמן שומשום
0.25  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
חומץ
0.5  כוס
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1 
כרוב (או 1/2 גדול) פרוס לרצועות דקות
100  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני) קצוצים גס
100  גרם
צנוברים קלויים קלות
100  גרם
שומשום קלוי
2  חבילות
נודלס אטריות מסולסלות שבורות גס לא מבושלות (200 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה כרוב, אגוזי פקאן, צנוברים ושומשום.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. שומרים את הרוטב בנפרד מהסלט עד ההגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להגשה: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים עד שכולו מצופה. מפזרים אטריות ומגישים מיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    טיפ: אפשר להכין את הסלט עד יממה מראש ולשמור בקירור (המרקם יהיה יותר רך, אבל עדיין טעים). את הפקאנים, הצנוברים, השומשום והנודלס מפזרים רגע לפני ההגשה.
סלט כרוב בתיבול אסיאתי

שלב 1 מתוך 4

מערבבים בקערה כרוב, אגוזי פקאן, צנוברים ושומשום.

סלט כרוב בתיבול אסיאתי

שלב 2 מתוך 4

יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. שומרים את הרוטב בנפרד מהסלט עד ההגשה.

סלט כרוב בתיבול אסיאתי

שלב 3 מתוך 4

להגשה: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים עד שכולו מצופה. מפזרים אטריות ומגישים מיד.

סלט כרוב בתיבול אסיאתי

שלב 4 מתוך 4

טיפ: אפשר להכין את הסלט עד יממה מראש ולשמור בקירור (המרקם יהיה יותר רך, אבל עדיין טעים). את הפקאנים, הצנוברים, השומשום והנודלס מפזרים רגע לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים