המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הפטריות לפרוסות, ומסדרים אותן על צלחת הגשה בצורה נאה.
קולים את השקדים במחבת יבשה ללא שמן, במשך כחמש דקות עד להזהבה, מנערים את המחבת מדי פעם, ומערבבים כדי שהשקדים לא ייחרכו. מכבים את האש, מניחים לשקדים להצטנן מעט, ומפזרים אותם על הפטריות.
מכניסים את כל רכיבי הרוטב (חוץ מהעירית) לצנצנת, סוגרים ומנערים אותה היטב.
יוצקים את התחמיץ על הפטריות כחצי שעה לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה מפזרים על הפטריות את הבצל הירוק (ניתן להמיר גם בעירית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0