המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
רוחצים היטב את הצנון ומקלפים אותו (אם משתמשים בצנון אדום, לא מקלפים, כדי שקליפתו תוסיף גוון לסלט. במקרה כזה כדאי להשתמש בתפוח ירוק ולא אדום). פורסים את הצנון לפרוסות וזורים עליהן מלח, מערבבים ומשהים כעשר דקות.
רוחצים ומנגבים את התפוח, לא לקלף, חותכים אותו לאורכו ומרחיקים את הגרעינים. פורסים לפרוסות.
רוחצים את המלפפונים ופורסים אותם בקליפתם. מסלקים את הנוזלים שהפריש הצנון. מערבבים את הצנון עם התפוח והמלפפונים. טורפים את השמנת בקערית עם מלח, פלפל לבן ושמיר קצוץ ויוצקים על הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0