דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה

סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
סלט בריא, קליל ומרענן.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
צנונית
0  לפי הטעם
מלח
1 
תפוח עץ גדול ואדום
200  גרם
מלפפונים
2  גביעים
שמנת חמוצה
0  לפי הטעם
פלפל לבן
1  כף
שמיר קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    רוחצים היטב את הצנון ומקלפים אותו (אם משתמשים בצנון אדום, לא מקלפים, כדי שקליפתו תוסיף גוון לסלט. במקרה כזה כדאי להשתמש בתפוח ירוק ולא אדום). פורסים את הצנון לפרוסות וזורים עליהן מלח, מערבבים ומשהים כעשר דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    רוחצים ומנגבים את התפוח, לא לקלף, חותכים אותו לאורכו ומרחיקים את הגרעינים. פורסים לפרוסות.
  • שלב 3

    0 דקות
    רוחצים את המלפפונים ופורסים אותם בקליפתם. מסלקים את הנוזלים שהפריש הצנון. מערבבים את הצנון עם התפוח והמלפפונים. טורפים את השמנת בקערית עם מלח, פלפל לבן ושמיר קצוץ ויוצקים על הסלט.
סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה

שלב 1 מתוך 3

רוחצים היטב את הצנון ומקלפים אותו (אם משתמשים בצנון אדום, לא מקלפים, כדי שקליפתו תוסיף גוון לסלט. במקרה כזה כדאי להשתמש בתפוח ירוק ולא אדום). פורסים את הצנון לפרוסות וזורים עליהן מלח, מערבבים ומשהים כעשר דקות.

סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה

שלב 2 מתוך 3

רוחצים ומנגבים את התפוח, לא לקלף, חותכים אותו לאורכו ומרחיקים את הגרעינים. פורסים לפרוסות.

סלט צנון ומלפפון בשמנת חמוצה

שלב 3 מתוך 3

רוחצים את המלפפונים ופורסים אותם בקליפתם. מסלקים את הנוזלים שהפריש הצנון. מערבבים את הצנון עם התפוח והמלפפונים. טורפים את השמנת בקערית עם מלח, פלפל לבן ושמיר קצוץ ויוצקים על הסלט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים