דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון בקראסט ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון בקראסט ירוק

סלמון בקראסט ירוק

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לקראסט, תערובת שבה מצפים את פילה הסלמון, יש תפקיד כפול: הוא מוסיף טעם רענן של עשבי תיבול ומרקם פריך ובינתיים שומר על בשרו העדין של הדג מפני ייבוש.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  שיני
שום קצוצות
3  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.33  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כף
חרדל
0.25  כוס
מיץ לימון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
8  פרוסות
פילה סלמון טרי ללא עור במשקל 150 גרם כל אחת
0.25  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
כוסברה
5  גבעולים
נענע
4  שיני
שום
0.5 
פלפל ירוק חריף
50  גרם
אגוזי מלך קצוצים
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
4  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה שמן, שום, צ'ילי, טריאקי, חרדל, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    טובלים את נתחי הדג במרינדה ומסדרים בתבנית. את שארית הרוטב יוצקים על הנתחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים קראסט ירוק: טוחנים פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שום ופלפל חריף במעבד מזון לתערובת קצוצה דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר חומרי הקראסט ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים כל נתח סלמון בשכבה דקה (1/2 ס"מ) של הקראסט.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים 12 דקות עד שהסלמון עשוי. יוצקים מעט מהנוזלים שבתבנית על נתחי הדג ומגישים חם.
סלמון בקראסט ירוק

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

סלמון בקראסט ירוק

שלב 2 מתוך 6

מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה שמן, שום, צ'ילי, טריאקי, חרדל, מיץ לימון, מלח ופלפל.

סלמון בקראסט ירוק

שלב 3 מתוך 6

טובלים את נתחי הדג במרינדה ומסדרים בתבנית. את שארית הרוטב יוצקים על הנתחים.

סלמון בקראסט ירוק

שלב 4 מתוך 6

מכינים קראסט ירוק: טוחנים פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שום ופלפל חריף במעבד מזון לתערובת קצוצה דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר חומרי הקראסט ומערבבים היטב.

סלמון בקראסט ירוק

שלב 5 מתוך 6

מכסים כל נתח סלמון בשכבה דקה (1/2 ס"מ) של הקראסט.

סלמון בקראסט ירוק

שלב 6 מתוך 6

אופים 12 דקות עד שהסלמון עשוי. יוצקים מעט מהנוזלים שבתבנית על נתחי הדג ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים