דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון בשמן זית ורוזמרין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון בשמן זית ורוזמרין

סלמון בשמן זית ורוזמרין

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: כרמל זיסמן
דג סלמון אפוי עם תפוחי אדמה ורוזמרין, שילוב טעמים קלאסי

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
סלמון
0.5  כוס
שמן זית רגיל, או כתית איכותי
1  כף
רוזמרין מיובש
3 
תפוח אדמה חתוכים לחתיכות גסות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הדג ומחלקים ל-5 חלקים שווים, כולל העור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הדג בתבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הרוזמרין בחצי הכוס של שמן הזית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את הדג, עד שהוא מכוסה היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים בצדי התבנית את תפוחי האדמה החתוכים, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים בתנור ב-160 מעלות, בערך כ-45 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    כדאי לבדוק בין לבין.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים מהתנור את הדג המוכן, מניחים על צלחת הגשה יפה, מקשטים ברוזמרין טרי ומזליפים מעט שמן זית. בתיאבון!
סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 1 מתוך 8

מנקים את הדג ומחלקים ל-5 חלקים שווים, כולל העור.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 2 מתוך 8

מניחים את הדג בתבנית.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 3 מתוך 8

מערבבים את הרוזמרין בחצי הכוס של שמן הזית.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 4 מתוך 8

מורחים את הדג, עד שהוא מכוסה היטב.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 5 מתוך 8

שמים בצדי התבנית את תפוחי האדמה החתוכים, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 6 מתוך 8

שמים בתנור ב-160 מעלות, בערך כ-45 דקות.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 7 מתוך 8

כדאי לבדוק בין לבין.

סלמון בשמן זית ורוזמרין

שלב 8 מתוך 8

מוציאים מהתנור את הדג המוכן, מניחים על צלחת הגשה יפה, מקשטים ברוזמרין טרי ומזליפים מעט שמן זית. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים