דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות גרנולה קלות להכנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות גרנולה קלות להכנה

עוגיות גרנולה קלות להכנה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
העוגיות האידיאליות: בריאות, טעימות ולא דורשות הרבה התעסקות במטבח

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
160  גרם
קמח חיטה מלא מנופה
100  גרם
שיבולת שועל לא קוואקר
100  גרם
חמאה רכה
180  גרם
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
60  מיליליטר
חלב
75  גרם
צימוקים
35  גרם
גרעיני דלעת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל מחצית לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-3 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהמקפיא, ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 סמ בעזרת סכין חד. מניחים בתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים כ-20 דק', עד שהעוגיות זהובות מעט. העוגיות צריכות להיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ולהתקשות רק בצינון. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום.
עוגיות גרנולה קלות להכנה

שלב 1 מתוך 4

מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל מחצית לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-3 שעות.

עוגיות גרנולה קלות להכנה

שלב 2 מתוך 4

מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

עוגיות גרנולה קלות להכנה

שלב 3 מתוך 4

מוציאים את הבצק מהמקפיא, ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 סמ בעזרת סכין חד. מניחים בתבנית.

עוגיות גרנולה קלות להכנה

שלב 4 מתוך 4

אופים כ-20 דק', עד שהעוגיות זהובות מעט. העוגיות צריכות להיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ולהתקשות רק בצינון. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים