דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות רחת לקום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות רחת לקום

עוגיות רחת לקום

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
מתוקות, קטנות ומלאות בטעם חלומי

רכיבים

מנות 60

המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שקדים טחונים
0.25  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קמח לבן
100  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
2  כפות
מים קרים
400  גרם
רחת לוקום (צבע אדום מתקבל הכי יפה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    במעבד מזון עם להב פלדה מאחידים את השקדים, הסוכר והקמח. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים בכמה פעימות, עד לקבלת מרקם פירורי. מעבירים לקערה או למשטח עבודה, מוסיפים כף מים (או שתיים, אם צריך) ויוצרים כדור בצק במינימום עיבוד. עוטפים בניילון ומקררים כשעה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסכין חדה, חותכים את הלקום לרצועות מאורכות בעובי של כ-7x7 מ"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הבצק לחתיכות בגודל של ביצה. על משטח מקומח מרדדים חתיכת בצק למלבן מאורך, ברוחב של כ-6 ס"מ. מסדרים את רצועות הלוקום לאורכן, לאורך הבצק ובמרכזו. מגלגלים את הבצק מעל הלוקום, וחותמים בלחיצה (מתקבל גליל בצק מאורך שעוטף את מילוי הלוקום).
  • שלב 4

    0 דקות
    בסכין חדה חותכים את הגליל בחיתוכים אלכסוניים, כדי ליצור עוגיות באורך של 2.5-3 ס"מ. מעבירים את העוגיות המוכנות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק והלוקום.
  • שלב 5

    12 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות, עד שהבצק מתחיל להזהיב. מקררים על רשת לצינון עוגיות ושומרים בקופסאות סגורות.
עוגיות רחת לקום

שלב 1 מתוך 5

במעבד מזון עם להב פלדה מאחידים את השקדים, הסוכר והקמח. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים בכמה פעימות, עד לקבלת מרקם פירורי. מעבירים לקערה או למשטח עבודה, מוסיפים כף מים (או שתיים, אם צריך) ויוצרים כדור בצק במינימום עיבוד. עוטפים בניילון ומקררים כשעה במקרר.

עוגיות רחת לקום

שלב 2 מתוך 5

בסכין חדה, חותכים את הלקום לרצועות מאורכות בעובי של כ-7x7 מ"מ.

עוגיות רחת לקום

שלב 3 מתוך 5

חותכים את הבצק לחתיכות בגודל של ביצה. על משטח מקומח מרדדים חתיכת בצק למלבן מאורך, ברוחב של כ-6 ס"מ. מסדרים את רצועות הלוקום לאורכן, לאורך הבצק ובמרכזו. מגלגלים את הבצק מעל הלוקום, וחותמים בלחיצה (מתקבל גליל בצק מאורך שעוטף את מילוי הלוקום).

עוגיות רחת לקום

שלב 4 מתוך 5

בסכין חדה חותכים את הגליל בחיתוכים אלכסוניים, כדי ליצור עוגיות באורך של 2.5-3 ס"מ. מעבירים את העוגיות המוכנות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק והלוקום.

עוגיות רחת לקום

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות, עד שהבצק מתחיל להזהיב. מקררים על רשת לצינון עוגיות ושומרים בקופסאות סגורות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אוכל טורקי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים