דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

(3)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיס פטל
עוגת ביסקוויטים הכי פשוטה אבל הכי טעימה בשלל טעמים שוקולדיים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתי בר בטעם שוקולד מריר
0.5  כוס
חלב
500  מיליליטר
שמנת מתוקה
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפות
סוכר לבן
50  גרם
שוקולד מריר
50  גרם
שוקולד לבן
50  גרם
שוקולד חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים שמנת עם פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הקרם ל-3 חלקים שווים. לחלק אחד, מוסיפים שוקולד מריר מומס, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. באותו אופן מערבבים שוקולד חלב ולבן לשני החלקים הנותרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים ביסקוויטים בתבנית, ומרטיבים מעט בחלב. מכניסים את שלושת הקרמים לשקיות זילוף, ומזלפים תלוליות על שכבת הביסקוויטים. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומזלפים מעליה שוב משלושת הקרמים. שומרים בקירור.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקינוח אישי כמו בתמונה, מקפיאים את הקרמים בתבנית סיליקון כדורים, מחלצים ומסדרים בין השכבות. בתיאבון!
עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

שלב 1 מתוך 4

מקציפים שמנת עם פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב.

עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

שלב 2 מתוך 4

מחלקים את הקרם ל-3 חלקים שווים. לחלק אחד, מוסיפים שוקולד מריר מומס, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. באותו אופן מערבבים שוקולד חלב ולבן לשני החלקים הנותרים.

עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

שלב 3 מתוך 4

מסדרים ביסקוויטים בתבנית, ומרטיבים מעט בחלב. מכניסים את שלושת הקרמים לשקיות זילוף, ומזלפים תלוליות על שכבת הביסקוויטים. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומזלפים מעליה שוב משלושת הקרמים. שומרים בקירור.

עוגת ביסקוויטים משודרגת עם פתי-בר שוקולד מריר

שלב 4 מתוך 4

לקינוח אישי כמו בתמונה, מקפיאים את הקרמים בתבנית סיליקון כדורים, מחלצים ומסדרים בין השכבות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים