דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקויטים בשתי שכבות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקויטים בשתי שכבות

עוגת ביסקויטים בשתי שכבות

(0)
480 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאת זקס
עוגת ביסקויטים מדהימה עם קרם וניל וקרם שוקולד שהופכת בקלות לעוגות גלידה אישיות

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיבר קלאסי וניל או שוקולד
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
2  כוסות
שמנת מתוקה
2  כוסות
חלב
1  כפית
נס קפה
1  כוס
מים
8  כפות
סוכר לבן
4  כפות
קקאו
1  כף
תמצית רום
0.5  כוס
מים מעט
50  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

480 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקפה במים ושמים בקערה קטנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    טובלים ביסקויטים בקפה במהירות ומניחים בתבנית עד שכולה מרוצפת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה שמים אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב ושמנת מתוקה אחת ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים על שכבת הביסקויטים ומשטחים בעזרת מרית.
  • שלב 5

    0 דקות
    חוזרים על טבילת הביסקוטים בקפה ומניחים שכבה מעל פודינג הוניל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את הפודינג השוקולד באותה דרך ושוב מרצפים מעל בביסקויטים טבולים בקפה.
  • שלב 7

    0 דקות
    הציפוי: על אש קטנה מאוד שמים את הקקאו, סוכר, מים ותמצית רום ומערבבים עד שהסוכר נמס.
  • שלב 8

    5 דקות
    מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה (אפשר להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.
  • שלב 9

    0 דקות
    שופכים על פני העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות (עדיף לילה שלם).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים