דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אוורירית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אוורירית

עוגת גבינה אוורירית

(1)
95 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רחל גונן
עוגת גבינה קלה להכנה, אוורירית וטעימה עם ניחוח ווניל משכר. מכינים עם ציפוי שמנת ומתענגים על כל ביס

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה 5%
4  כפות
קורנפלור
1  גביע
שמנת חמוצה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
5 
ביצה מופרדות
0.75  כוס
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם סוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה ותוך עירבוב מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וחלמונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את קצף הביצים עם הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
  • שלב 4

    60 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית אפיה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה אחרי שהתקררה(לא חובה למרוח את השמנת המתוקה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי).
עוגת גבינה אוורירית

שלב 1 מתוך 5

מקציפים חלבונים עם סוכר.

עוגת גבינה אוורירית

שלב 2 מתוך 5

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה ותוך עירבוב מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וחלמונים.

עוגת גבינה אוורירית

שלב 3 מתוך 5

מערבבים את קצף הביצים עם הגבינה בתנועות קיפול עדינות.

עוגת גבינה אוורירית

שלב 4 מתוך 5

יוצקים את הבלילה לתבנית אפיה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-60 דקות.

עוגת גבינה אוורירית

שלב 5 מתוך 5

מקציפים את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה אחרי שהתקררה(לא חובה למרוח את השמנת המתוקה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אלמוג

מתכון מעולה, מתומצת ברכיבים לעומת עוגות זהות ובלי סיבה, בעיה שלא מצוין תבנית, היה לי מזל שהיתה לי תבנית 28 שהתאימה כי העוגה ענקית. עוגה מעולה אבל צונחת, עדיין בגובה סביר אחרי אבל חבל.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים