דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה חלומית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה חלומית

עוגת גבינה חלומית

(1)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רחלי באזוב
עוגה, נימוחה, טעימה וקטיפתית, כל התהליך אולי נשמע ארוך אך זו הדרך כדי שהעוגה לא תצנח

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
2  גביעים
שמנת חמוצה
6 
ביצה מופרדות
1  כף
לימון
1  שקית
וניל
0.25  כוס
סוכר לבן
1  כוס
סוכר לבן
3  כפות
קמח תירס
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור בחום של 170 מעלות יחד עם תבנית עם מים בתוכה, שאותה מניחים בתחתית התנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה מערבבים: גבינה לבנה, שמנת, גרידת לימון, רבע כוס סוכר, סוכר וניל, ששה חלמונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערת הקצפה יש להקציף ששה חלבונים יחד עם הסוכר, באיטיות ובהדרגה, מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 5

    0 דקות
    כעת מעבירים מעט מקצף החלבונים לתערובת הגבינות ו"מקפלים" בעדינות שוב מוסיפים חלק מהכמות ו"מקפלים", חוזרים על התהליך הזה עם הכמות האחרונה ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    5 דקות
    בתבנית (תבנית בקוטר 26 ס"מ, לא קפיצית!!) עם נייר אפיה או נייר כסף, (כי יהיה הרבה הרבה יותר קל להוציא אותה לאחר הקירור), לשפוך את התערובת בעדינות.
  • שלב 7

    15 דקות
    שלב האפייה הכי חשוב, תחילה יש לאפות את העוגה בחום של 170 מעלות, למשך 15 דקות, אם אתם מכירים את התנור שלכם ותכנית ה"טורבו" עובדת מצויין יש לעשות על תכנית "טורבו", אם לא יודעים לא לקחת סיכון ולאפות כרגיל עם תכנית של שתי מסילות.
  • שלב 8

    85 דקות
    לאחר רבע שעה יש להוריד החום ל-150 מעלות (מי שהפעיל לטורבו -מעביר כעת לתכנית הרגילה, מי שאפה מראש בתכנית הרגילה משאיר זאת כך) ולאפות עוד כ-85 דקות.
  • שלב 9

    60 דקות
    רצוי שלא לפתוח את התנור בשעת האפייה. יש להשאירה לצינון בתנור לעוד 60 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מומלץ להעביר למקרר לאחר מכן להמשך צינון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מקור החלבון
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים