מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
בקערת הקצפה יש להקציף ששה חלבונים יחד עם הסוכר, באיטיות ובהדרגה, מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
שלב 5
0 דקות
כעת מעבירים מעט מקצף החלבונים לתערובת הגבינות ו"מקפלים" בעדינות שוב מוסיפים חלק מהכמות ו"מקפלים", חוזרים על התהליך הזה עם הכמות האחרונה ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 6
5 דקות
בתבנית (תבנית בקוטר 26 ס"מ, לא קפיצית!!) עם נייר אפיה או נייר כסף, (כי יהיה הרבה הרבה יותר קל להוציא אותה לאחר הקירור), לשפוך את התערובת בעדינות.
שלב 7
15 דקות
שלב האפייה הכי חשוב, תחילה יש לאפות את העוגה בחום של 170 מעלות, למשך 15 דקות, אם אתם מכירים את התנור שלכם ותכנית ה"טורבו" עובדת מצויין יש לעשות על תכנית "טורבו", אם לא יודעים לא לקחת סיכון ולאפות כרגיל עם תכנית של שתי מסילות.
שלב 8
85 דקות
לאחר רבע שעה יש להוריד החום ל-150 מעלות (מי שהפעיל לטורבו -מעביר כעת לתכנית הרגילה, מי שאפה מראש בתכנית הרגילה משאיר זאת כך) ולאפות עוד כ-85 דקות.
שלב 9
60 דקות
רצוי שלא לפתוח את התנור בשעת האפייה. יש להשאירה לצינון בתנור לעוד 60 דקות.
שלב 10
0 דקות
מומלץ להעביר למקרר לאחר מכן להמשך צינון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0