דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ניו-יורק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ניו-יורק

עוגת גבינה ניו-יורק

(1)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
העוגה הניו-יורקית העשירה עם ציפוי שמנת.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתי בר קרמל
100  גרם
חמאה
2  כפות
אבקת סוכר
2  חבילות
גבינת שמנת (450 גרם)
1  חבילה
גבינה לבנה 5% (250 גרם)
2  גביעים
שמנת חמוצה (400 גרם)
2  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה מידה (L)
1  כפית
תמצית וניל איכותית
2  כפות
אבקת סוכר
2  גביעים
שמנת חמוצה (400 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים פתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את החמאה ומערבבים לתוכה את שברי הפתיבר לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומניחים בתוכו תבנית עם מים רותחים (עד גובה אמצע התבנית). לתוך תבנית המים נכניס את תבנית העוגה, כך שמומלץ לבדוק לפני שתבנית העוגה נכנסת לתבנית עם המים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הגבינות, סוכר, שמנת חמוצה ותמצית וניל לתערובת אחידה והומוגנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים את הביצים בנפרד ומוסיפים למסת הגבינות לאט בתנועות קיפול, עד שכל הביצים נטמעות במסה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את התבנית עם שכבת הפתיבר מהמקפיא.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוזגים מתערובת הגבינות מעל בסיס הפתיבר.
  • שלב 9

    0 דקות
    עוטפים בנייר כסף את תבנית העוגה, על מנת למנוע חדירת מים במהלך האפייה.
  • שלב 10

    75 דקות
    מכניסים לאפייה של שעה ורבע (עד שדפנות העוגה יציבות).
  • שלב 11

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר.
  • שלב 12

    10 דקות
    שופכים על העוגה ומחזירים אותה לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן מכבים את התנור, וממתינים עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר.
  • שלב 13

    0 דקות
    מומלץ להשאיר את העוגה במקרר למשך לילה להתייצבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים