דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינת שמנת ושטרוייזל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינת שמנת ושטרוייזל

עוגת גבינת שמנת ושטרוייזל

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גבינה שעושה המון רושם, עם מעט מאמץ, מוס גבינה טעים וקל להכנה שבחלקו העליון פירורים פריכים וטעימים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  מיכלים
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל אסם
750  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
1.5  כוסות
סוכר לבן
100  גרם
חמאה רכה קרה חתוכה לקוביות
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
תמצית וניל
100  גרם
חמאה רכה
100  גרם
סוכר לבן
1  כוס
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים חמאה עם אבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים ביצה ורבע מכמות הקמח ומערבלים כמה שניות. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    30 דקות
    מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 24 ס"מ ובעובי חצי ס"מ.
  • שלב 5

    13 דקות
    אופים כ-13 דקות, עד שהבצק מזהיב קלות ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעבדים חמאה קרה וסוכר במעבד מזון. מוסיפים קמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  • שלב 10

    15 דקות
    מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים 10-15 דקות עד שהפירורים מזהיבים קלות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מצננים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מפזרים את פירורי השטרוייזל על מוס הגבינה ומגישים.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוזגים את מוס הגבינה לתבנית שבתחתיתה הקלתית האפויה, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  • שלב 14

    0 דקות
    מחליפים את השטרוייזל בקורנפלקס מרוסקים ומסוכרים.
  • שלב 15

    0 דקות
    ניתן להוסיף תותים טריים הפרוסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • שלב 16

    0 דקות
    אפשר להכין את העוגה מראש ולשמור במקרר, מלבד פיזור השטרוייזל, אותו מוסיפים סמוך להגשה על מנת שישמור על הפריכות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים