דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קוקוס עדינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קוקוס עדינה

עוגת קוקוס עדינה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לעוגה בחושה עם חלב קוקוס שמניב מרקם עדין, בזכותו העוגה גם כשרה לארוחות בשריות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  פחית
חלב קוקוס
3 
ביצה
1.25  כוסות
שמן תירס
100  גרם
קוקוס טחון
100  גרם
שקדים
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
סולת
1  כוס
סוכר לבן
1  כף
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את חלב הקוקוס, הביצים והשמן במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שלוש דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים לבצק אחיד (יהיו בו קצת פירורים בגלל השקדים הטחונים אבל זה בסדר גמור, אין צורך לרסק ממש).
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה או מלבנית, זורים על תחתיתה ודפנותיה סולת ויוצקים פנימה את התערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-נמוך (כ-165 מעלות) שעה, עד שהעוגה מזהיבה היטב וסכין הננעצת במרכזה יוצאת נקייה ויבשה.
עוגת קוקוס עדינה

שלב 1 מתוך 4

שמים את חלב הקוקוס, הביצים והשמן במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שלוש דקות.

עוגת קוקוס עדינה

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים לבצק אחיד (יהיו בו קצת פירורים בגלל השקדים הטחונים אבל זה בסדר גמור, אין צורך לרסק ממש).

עוגת קוקוס עדינה

שלב 3 מתוך 4

משמנים תבנית עגולה או מלבנית, זורים על תחתיתה ודפנותיה סולת ויוצקים פנימה את התערובת.

עוגת קוקוס עדינה

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום בינוני-נמוך (כ-165 מעלות) שעה, עד שהעוגה מזהיבה היטב וסכין הננעצת במרכזה יוצאת נקייה ויבשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • נבחרת בישולים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים