דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
עוגת גבינה מהודרת עם שילוב מפתיע של אננס, על גבי שכבת בצק דקה, מתכון מעולה לשבועות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
100  גרם
חמאה רכה
2 
ביצה
2  שקיות
סוכר וניל
0.33  כוס
סוכר לבן
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
חלב
500  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
2  כפות
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
0.5  חבילה
אננס משומר
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
מיץ לימון
1  כפית
קורנפלור שטוחה
1  כף
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחידה. עירבוב קצר.
  • שלב 2

    0 דקות
    למרוח על תחתית תבנית מס' 26 מתפרקת. כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט,
  • שלב 3

    0 דקות
    לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן ). להניח לקירור.
  • שלב 4

    10 דקות
    לחורר את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לקחת 3/4 כוס מסירופ/נוזל האננס ולהרטיב את בסיס העוגה בצורה שווה (ניתן להשתמש באננס טרי, מידה ומשתמשים לערבב 3/4 כוס מים עם 2 שקיות סוכר וניל עד להמסה ולהרטיב את התחתית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 5

    0 דקות
    בתוך קופסת הגבינה, לשים 2 כפות סוכר ושקית סוכר וניל, ולערבב היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    להקציף במיקסר שמנת מתוקה, 1/2 כוס חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקחת 2 כפות גדושות מהקרם שיצרנו, ולשים בשקית זילוף עם צנטר פרח לקישוט העוגה.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוסיף את הגבינה לקרם ולהקציף מעט עד שהתערובת אחידה. לשפוך על הבסיס ולהכניס לקירור.
  • שלב 9

    0 דקות
    בסיר קטן נשים מיץ לימון, אננס חתוך, שתי כפות סוכר ורבע כוס מים להביא לרתיחה.1.לערבב כפית קורנפלור עם שתי כפיות מים לנוזל חלק להוסיף לרוטב לבשל כדקה אחת, עד לרתיחה ולהסיר מהאש, להניח לקירור הרוטב צריך להיות סמיך .
  • שלב 10

    0 דקות
    להמתין 10 דקות ולשפוך על העוגה להכניס לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה) העוגה משתבחת למחרת .
עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 1 מתוך 10

לערבב במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחידה. עירבוב קצר.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 2 מתוך 10

למרוח על תחתית תבנית מס' 26 מתפרקת. כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט,

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 3 מתוך 10

לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן ). להניח לקירור.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 4 מתוך 10

לחורר את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לקחת 3/4 כוס מסירופ/נוזל האננס ולהרטיב את בסיס העוגה בצורה שווה (ניתן להשתמש באננס טרי, מידה ומשתמשים לערבב 3/4 כוס מים עם 2 שקיות סוכר וניל עד להמסה ולהרטיב את התחתית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 5 מתוך 10

בתוך קופסת הגבינה, לשים 2 כפות סוכר ושקית סוכר וניל, ולערבב היטב.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 6 מתוך 10

להקציף במיקסר שמנת מתוקה, 1/2 כוס חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 7 מתוך 10

לקחת 2 כפות גדושות מהקרם שיצרנו, ולשים בשקית זילוף עם צנטר פרח לקישוט העוגה.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 8 מתוך 10

להוסיף את הגבינה לקרם ולהקציף מעט עד שהתערובת אחידה. לשפוך על הבסיס ולהכניס לקירור.

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 9 מתוך 10

בסיר קטן נשים מיץ לימון, אננס חתוך, שתי כפות סוכר ורבע כוס מים להביא לרתיחה.1.לערבב כפית קורנפלור עם שתי כפיות מים לנוזל חלק להוסיף לרוטב לבשל כדקה אחת, עד לרתיחה ולהסיר מהאש, להניח לקירור הרוטב צריך להיות סמיך .

עוגת קרם שמנת וגבינה עם אננס

שלב 10 מתוך 10

להמתין 10 דקות ולשפוך על העוגה להכניס לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה) העוגה משתבחת למחרת .

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים