דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד קפואה וקיצית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד קפואה וקיצית

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
ביסקוויטים טבולים בקוניאק, בטעמי שוקולד, קצפת וקפה. תענוג קר, מתוק ומרענן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיבר קלאסי
250  גרם
שוקולד מריר
200  גרם
מרגרינה
4 
ביצה
4  כפות
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
2  כפיות
נס קפה
0.25  כוס
קוניאק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטבול את הביסקוויטים בחלב עם מעט קוניאק ולסדר בתבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס את השוקולד עם המרגרינה במיקרוגל או בסיר אידוי כפול ולקרר מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהתערובת התקררה, יש להוסיף את החלמונים ולערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להקציף את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לערבב את תערובת השוקולד עם הקצף ולשפוך בתבנית על גבי הביסקוויטים.
  • שלב 6

    20 דקות
    להקפיא כ-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר ונס קפה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לצפות את תערובת השוקולד הקפוא.
  • שלב 9

    0 דקות
    יש לשמור במקפיא ולהגיש קפוא.
עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 1 מתוך 9

לטבול את הביסקוויטים בחלב עם מעט קוניאק ולסדר בתבנית.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 2 מתוך 9

להמיס את השוקולד עם המרגרינה במיקרוגל או בסיר אידוי כפול ולקרר מעט.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 3 מתוך 9

לאחר שהתערובת התקררה, יש להוסיף את החלמונים ולערבב.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 4 מתוך 9

להקציף את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 5 מתוך 9

לערבב את תערובת השוקולד עם הקצף ולשפוך בתבנית על גבי הביסקוויטים.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 6 מתוך 9

להקפיא כ-20 דקות.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 7 מתוך 9

להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר ונס קפה.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 8 מתוך 9

לצפות את תערובת השוקולד הקפוא.

עוגת שוקולד קפואה וקיצית

שלב 9 מתוך 9

יש לשמור במקפיא ולהגיש קפוא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים