המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, השמן, גרידת הלימון ותמצית הווניל.
מאחדים את החלמונים עם הקצף בתנועות קיפול.
מוסיפים את הקמח לבלילה ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ואופים 25-30 דקות.
מקררים היטב את העוגה.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
חותכים את העוגה לשתי שכבות.
מורחים על החלק התחתון קרם ומסדרים פירות. מחזירים את החלק העליון ומורחים גם עליו קרם ומסדרים פירות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0