דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים במילוי מרציפן ביתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים במילוי מרציפן ביתי

עוגת שמרים במילוי מרציפן ביתי

(0)
140 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: סימונה
קינוח מושקע ומרהיב שכל חובב מרציפן יתאהב בו, שלוש עוגות שמרים רכות ומתוקות במלית של מרציפן ביתי שמכינים בקלות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
4  כפות
סוכר לבן
200  גרם
חמאה
250  מיליליטר
חלב
0.5  כפית
מלח
500  גרם
שקדים קצוצים
500  גרם
סוכר לבן
1  כפית
תמצית שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים חמאה ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר.
  • שלב 3

    10 דקות
    מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 5

    60 דקות
    מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 דקות במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים את הסוכר בסיר ומכסים במים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרתיחים ומבשלים למצב של סירופ (הנוזל דביק ומטפטף באיטיות). מסירים מהאש ומוסיפים את השקדים ואת תמצית השקדים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים היטב ומצננים בצד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן דק.
  • שלב 11

    0 דקות
    מורחים על כל מלבן שליש ממלית המרציפן מעל. מגלגלים לפס ברוחב 8 ס"מ (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).
  • שלב 12

    0 דקות
    מניחים כל פס שמרים בתבנית אינגליש קייק.
  • שלב 13

    0 דקות
    מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות.
  • שלב 14

    0 דקות
    פס השמרים מוכן כשצבעו שחום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שכבות מרעננת

    עוגת שכבות מרעננת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים