דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
זו לא בדיוק עוגת שמרים רגילה - פיסות הבצק נטבלות באגוזים וצימוקים ואז תופחות זו לתוך זו לפני האפיה. חייבים לטעום

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
60  גרם
חמאה
4 
חלמון
50  גרם
סוכר לבן
1  כוס
חלב או מים
1  כפית
תמצית רום
1  כוס
אגוזים קצוצים
1  כוס
צימוקים
0.5  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים ממושכות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
  • שלב 2

    35 דקות
    מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כ-35 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או רינג, מכסים ומניחים לתפיחה שנייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים צלחת עם רבע כוס שמן, וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחמממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את עיגולי הבצק בשמן, וטובלים בתערובת האגוזים והצימוקים (לשים לב ששהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול).
  • שלב 7

    20 דקות
    מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה, האחד על השני ונותנים לתפוח עוד 20 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההתפחה.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים במשך 30 דקות.
עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 1 מתוך 9

מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים ממושכות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 2 מתוך 9

מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כ-35 דקות.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 3 מתוך 9

מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או רינג, מכסים ומניחים לתפיחה שנייה.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 4 מתוך 9

מכינים צלחת עם רבע כוס שמן, וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 5 מתוך 9

משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחמממים תנור ל-200 מעלות.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 6 מתוך 9

מורחים את עיגולי הבצק בשמן, וטובלים בתערובת האגוזים והצימוקים (לשים לב ששהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול).

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 7 מתוך 9

מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה, האחד על השני ונותנים לתפוח עוד 20 דקות.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 8 מתוך 9

חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההתפחה.

עוגת שמרים הונגרית (ארונגלושקה)

שלב 9 מתוך 9

אופים במשך 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים