דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוזים אוורירית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוזים אוורירית

עוגת תפוזים אוורירית

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רויטל
עוגת תפוזים פשוטה להכנה, רכה וטעימה ממש, עם ניחוח הדרים משכר. מקשטים באבקת סוכר ומגישים לצד כוס הקפה של שבת בבוקר

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה מופרדות
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
קליפת תפוז מתפוז אחד
1  כוס
מיץ תפוזים סחוט טרי
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4  כפות
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במיקסר מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מוסיפים קמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות.
  • שלב 5

    40 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש לגמרי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
עוגת תפוזים אוורירית

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגת תפוזים אוורירית

שלב 2 מתוך 6

במיקסר מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.

עוגת תפוזים אוורירית

שלב 3 מתוך 6

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מוסיפים קמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים.

עוגת תפוזים אוורירית

שלב 4 מתוך 6

בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות.

עוגת תפוזים אוורירית

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש לגמרי.

עוגת תפוזים אוורירית

שלב 6 מתוך 6

מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים