דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה מלאה בדברים טובים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: סימה טיטו
פוקצ'ה זריזה מבצק שמרים בונז'ור ולתנור עם טופינג מענג של אגסים, גבינת רוקפור וארטישוק.

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
1  צנצנת
ארטישוקים שלמים משומרים בשמן זית וחתוכים לפרוסות
300  גרם
גבינת רוקפור חתוכה לפיסות
2 
אגס פרוסים לפרוסות דקיקות
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את הבצק לארבעה מלבנים, לצורת פוקאצ'ה.
  • שלב 3

    2 דקות
    מזלפים שמן זית מעל כל פוקאצ'ה, מפזרים את התוספות וזורים מלח ופלפל.
  • שלב 4

    17 דקות
    אופים כ- 17-20 דקות, עד שהמאפה אפוי ומוכן לאכילה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים את עלי האורגנו ומגישים.
  • שלב 6

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 2 מתוך 6

חותכים את הבצק לארבעה מלבנים, לצורת פוקאצ'ה.

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 3 מתוך 6

מזלפים שמן זית מעל כל פוקאצ'ה, מפזרים את התוספות וזורים מלח ופלפל.

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 4 מתוך 6

אופים כ- 17-20 דקות, עד שהמאפה אפוי ומוכן לאכילה.

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 5 מתוך 6

מפזרים את עלי האורגנו ומגישים.

פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

שלב 6 מתוך 6

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה איטלקית

    פוקצ'ה איטלקית

    120 דקות בינוני
  • פוקצ'ה

    פוקצ'ה

    120 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עין - אישית

    פוקצ'ה עין - אישית

    50 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים