דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פחזניות בקראסט דבש-קרמל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פחזניות בקראסט דבש-קרמל

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

(2)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות אוליבר
זה ה-קינוח שבזכותו תשדרגו את המעמד שלכם בקרב האורחים. פחזניות מבצק מושלם, קרם וניל וקראסט קרמל שמשמיע קראנצ'יות של עונג

רכיבים

מנות 60

המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
280  מיליליטר
חלב אפשר גם מים
3  גרם
מלח
5  גרם
סוכר לבן
125  גרם
חמאה
190  גרם
קמח חיטה, לחם, לא מועשר
265  גרם
ביצה כדי לדייק טורפים את הביצים ולאחר מכאן שוקלים, משקל ביצה – 60-64 גרם, כ-4 ביצים,
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.25  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מרתיחים מים או חלב, חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח ומערבבים במהירות עד שכל הקמח נספג והתערובת מתייבשת, ממשיכים לערבב מעל האש עוד 2 דקות.
  • שלב 2

    1 דקות
    מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לקירור.
  • שלב 3

    4 דקות
    מוסיפים ביצים, בהדרגה, עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • שלב 4

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • שלב 5

    10 דקות
    מעבירים את הבצק לשק זילוף מצויד בצנתר חלק או משונן בקוטר 1.2 ס"מ, מזלפים פחזניות על תבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון או נייר אפייה.
  • שלב 6

    2 דקות
    מברישים את פני הפחזניות בחמאה מומסת/ביצה.
  • שלב 7

    30 דקות
    אופים כ- 30 דקות עד שהפחזניות מוכנות (לא פותחים את התנור בשום אופן ב-25 הדקות הראשונות!!!), אופים עד שהפחזניות זהובות היטב, מקררים.
  • שלב 8

    5 דקות
    מכינים קרם וממלאים- מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט לקרם יציב מעבירים לשק זילוף.
  • שלב 9

    7 דקות
    מחוררים את הפחזניות בצידן התחתון וממלאים, מעבירים למקרר.
  • שלב 10

    1 דקות
    מכינים קרמל מהסוכר- מכינים מראש קערה עם מי קרח.
  • שלב 11

    10 דקות
    בקלחת (סיר קטן) מבשלים סוכר עם מים עד לקבלת קרמל זהוב (160 מעלות) מסירים מהאש ומיד טובלים את תחתית הקלחת במי הקרח על מנת להפסיק את בישול הקרמל.
  • שלב 12

    5 דקות
    טובלים את צידן העליון של הפחזניות הממולאות והקרות, בקרמל החם, בזהירות רבה, ומניחים על משטח סיליקון או ניר אפייה מקררים.
  • שלב 13

    2 דקות
    * במידה והקרמל מתקרר ומתחיל להתמצק מדי מחזרים לאש לזמן קצר וחוזרים על תהליך הקירור וממשיכים לטבול את הפחזניות.
  • שלב 14

    1 דקות
    מזלפים מעל דבש ומגישים.
פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 1 מתוך 14

מרתיחים מים או חלב, חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח ומערבבים במהירות עד שכל הקמח נספג והתערובת מתייבשת, ממשיכים לערבב מעל האש עוד 2 דקות.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 2 מתוך 14

מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לקירור.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 3 מתוך 14

מוסיפים ביצים, בהדרגה, עד לקבלת המרקם הרצוי.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 4 מתוך 14

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 5 מתוך 14

מעבירים את הבצק לשק זילוף מצויד בצנתר חלק או משונן בקוטר 1.2 ס"מ, מזלפים פחזניות על תבנית אפייה מרופדת במשטח סיליקון או נייר אפייה.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 6 מתוך 14

מברישים את פני הפחזניות בחמאה מומסת/ביצה.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 7 מתוך 14

אופים כ- 30 דקות עד שהפחזניות מוכנות (לא פותחים את התנור בשום אופן ב-25 הדקות הראשונות!!!), אופים עד שהפחזניות זהובות היטב, מקררים.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 8 מתוך 14

מכינים קרם וממלאים- מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט לקרם יציב מעבירים לשק זילוף.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 9 מתוך 14

מחוררים את הפחזניות בצידן התחתון וממלאים, מעבירים למקרר.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 10 מתוך 14

מכינים קרמל מהסוכר- מכינים מראש קערה עם מי קרח.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 11 מתוך 14

בקלחת (סיר קטן) מבשלים סוכר עם מים עד לקבלת קרמל זהוב (160 מעלות) מסירים מהאש ומיד טובלים את תחתית הקלחת במי הקרח על מנת להפסיק את בישול הקרמל.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 12 מתוך 14

טובלים את צידן העליון של הפחזניות הממולאות והקרות, בקרמל החם, בזהירות רבה, ומניחים על משטח סיליקון או ניר אפייה מקררים.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 13 מתוך 14

* במידה והקרמל מתקרר ומתחיל להתמצק מדי מחזרים לאש לזמן קצר וחוזרים על תהליך הקירור וממשיכים לטבול את הפחזניות.

פחזניות בקראסט דבש-קרמל

שלב 14 מתוך 14

מזלפים מעל דבש ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ת תמר יקובוב

אפשר שמן במקום חמאה?

מערכת בישולים

היי, אפשר במקום החמאה להשתמש תחליף חמאה כמו מחמאה, מרגרינה, נטורינה, ואם שמן אז 80% שמן או שמן קוקוס. שנה טובה 🌸

ש שפרה

האם ניתן להכין יום קודם ?

מערכת בישולים

היי, בהחלט ולשמור במקרר. חג שמח

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • שוקולד
  • מהתנור
  • אוכל צרפתי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • מתכוני קינוחים
  • פשטידות וקישים
  • קינוחי אינסטנט פודינג

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    פחזניות במילוי פטריות שמפיניון

    מאתגר
  • פחזניות במילוי קצפת

    פחזניות במילוי קצפת

    30 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    פחזניות במילוי גלידת וניל וגנאש שוקולד

    60 דקות בינוני
  • פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    פחזניות במילוי קרם ובציפוי קרמל

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים