דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
מנה שחובבי הכבד יטרפו עם רוטב מתוק-חריף מקורי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  סלסילה
תות שדה טרי (בעונה) או דובדבנים (אפשר קפוא)
2  כפות
סוכר וניל איכותי
2  קורט
ציפורן
0.5  כפית
פלפל
0.5  כף
חומץ בלסמי
2  כפות
שמן זית
1  קילוגרם
כבד עוף
300  גרם
מרגרינה
0.5  קילוגרם
בצל
0.75  כוס
ברנדי / קוניאק
1  קורט
מלח
1  כפית
פלפל
1  קורט
צ'ילי גרוס
0.5  קילוגרם
בצל חצוי ופרוס דק
3  כפות
סוכר חום
3  כפות
סוכר לבן
1  קורט
מלח
3  כפות
שמן זית
0.5  כף
חומץ בלסמי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל, מעסים היטב את הבצל והחומרים, שמים בסיר ומכסים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים על אש בינונית. כאשר הבצל מתרכך, מרימים את המכסה, ונותנים לנוזלים להתאדות על אש נמוכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים במחבת גדולה את שמן הזית והחמאה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט מכל צד. משאירים אותם עדיין ורודים מעט בפנים. מתבלים במלח, פלפל וצ`ילי.
  • שלב 5

    0 דקות
    שופכים את הברנדי, משאירים על אש גבוהה עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקררים ומעבירים למעבד מזון לטחינה קצרה.
  • שלב 7

    0 דקות
    הרכבת הפאטה: (ל-15 קוקטים אישיים או לאינגליש קייק) מרפדים קוקוט אישי בניילון נצמד. בתחתית כל קוקוט, שמים כף וחצי מתערובת הכבד. משטחים מעל בצל מקורמל, ומכסים בעוד כף וחצי מהכבד. עוטפים בשולי הניילון נצמד ומקררים לילה במקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    רוטב תות מפולפל: מעבדים במעבד מזון את התותים עם סוכר הווניל למחית חלקה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעבירים לקלחת. מתבלים בהמון פלפל גרוס, מעט צ'ילי, חומץ בלסמי, ציפורן ומביאים לרתיחה. מעבירים לקירור עד להגשה. בתיאבון!
פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 1 מתוך 9

קוצצים את הבצל, מעסים היטב את הבצל והחומרים, שמים בסיר ומכסים.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 2 מתוך 9

מטגנים על אש בינונית. כאשר הבצל מתרכך, מרימים את המכסה, ונותנים לנוזלים להתאדות על אש נמוכה.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 3 מתוך 9

שמים במחבת גדולה את שמן הזית והחמאה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט מכל צד. משאירים אותם עדיין ורודים מעט בפנים. מתבלים במלח, פלפל וצ`ילי.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 5 מתוך 9

שופכים את הברנדי, משאירים על אש גבוהה עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 6 מתוך 9

מקררים ומעבירים למעבד מזון לטחינה קצרה.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 7 מתוך 9

הרכבת הפאטה: (ל-15 קוקטים אישיים או לאינגליש קייק) מרפדים קוקוט אישי בניילון נצמד. בתחתית כל קוקוט, שמים כף וחצי מתערובת הכבד. משטחים מעל בצל מקורמל, ומכסים בעוד כף וחצי מהכבד. עוטפים בשולי הניילון נצמד ומקררים לילה במקרר.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 8 מתוך 9

רוטב תות מפולפל: מעבדים במעבד מזון את התותים עם סוכר הווניל למחית חלקה.

פטה כבד עוף עם בצל מקורמל ורוטב תות מפולפל

שלב 9 מתוך 9

מעבירים לקלחת. מתבלים בהמון פלפל גרוס, מעט צ'ילי, חומץ בלסמי, ציפורן ומביאים לרתיחה. מעבירים לקירור עד להגשה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    15 דקות קל
  • פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    30 דקות בינוני
  • קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים