דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה דניס בעשבי תיבול ולימון כבוש על מצע ספגטיני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה דניס בעשבי תיבול ולימון כבוש על מצע ספגטיני

פילה דניס בעשבי תיבול ולימון כבוש על מצע ספגטיני

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת דג עסיסית שמוגשת עם תוספת שסופגת את כל הטעמים הנפלאים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
דג ים 200 גרם כל יחידה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
0.75  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
שמן זית לטיגון
0.33  כוס
שמן זית
6  שיני
שום קצוצות דק
2  כפות
לימון כבוש קצוץ
1  כף
צלפים לא הכרחי
3 
עגבנייה ללא תוכן, חתוכות לקוביות קטנות
1  כוס
פטרוזיליה קצוצים (עירית, טימין, שמיר, פטרוזיליה)
0.25  כוס
מיץ לימון
0.5  כוס
יין לבן
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
סוכר לבן
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים משני הצדדים ומנערים מקמח עודף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים בתנור חם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנקים את המחבת ומוסיפים שמן זית, שום, לימון כבוש, עגבניות וצלפים ומטגנים 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את מיץ הלימון, היין הלבן ומתבלים במלח, פלפל וסוכר. מבשלים 3 דקות נוספות ומסירים מהלהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים מהמחבת מחצית מכמות הרוטב ומניחים בצד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מבשלים את הפטוציני לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים, מעבירים למחבת ומערבבים עם הרוטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחלקים את הפטוציני לצלחות אישיות, מניחים מעל פילה דניס, יוצקים מעל מהרוטב ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג בחמאה ויין לבן

    פילה דג בחמאה ויין לבן

    15 דקות בינוני
  • פילה סלמון בשמנת מתוקה

    פילה סלמון בשמנת מתוקה

    40 דקות בינוני
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים