דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה טעימה במיוחד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה טעימה במיוחד

פיצה טעימה במיוחד

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
משלב בצק השמרים ועד לרוטב ולתוספות. קחו מתכון לפיצה ביתית קלה להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן קנולה
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3  כוסות
מים פושרים
1  קוביה
שמרים יבשים
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
5  פרוסות
גבינה צהובה
3  חבילות
רסק עגבניות
1  כף
אורגנו
1 
בצל גדול
1  חבילה
פטריות שמפיניון
1 
פלפל אדום גדולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפוררים את השמרים, שמים את כף הסוכר עליהם ואת המים הפושרים והשמן, רואים שזה מעט תוסס ומוסיפים את הקמח והמלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים בידיים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומכניסים למקום חשוך למשך חצי שעה - 40 דקות (עד להכפלת הנפח).
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים 2 תבניות גדולות (של התנור) מחלקים את הבצק לשניים וכל חלק מרדדים עד לכחצי ס"מ בצורת התבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    לוקחים נייר אפיה, שמים בכל תבנית ומורחים טיפה אחת של שמן על כל נייר. את הבצק שרידדנו שמים בתבנית על נייר האפיה.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים בצלוחית את רסק העגבניות, המים והאורגנו ומערבבים טוב, מורחים על הבצק שכבה אחידה.
  • שלב 7

    0 דקות
    חותכים בצל לפרוסות, גמבה ופטריות (או שאר תוספות לבחירתכם) ושמים על הפיצה. מפוררים מעל גבינה צהובה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים לתנור ל 180 מעלות עד להזהבת הבצק (כ-25 דקות)
פיצה טעימה במיוחד

שלב 1 מתוך 8

מפוררים את השמרים, שמים את כף הסוכר עליהם ואת המים הפושרים והשמן, רואים שזה מעט תוסס ומוסיפים את הקמח והמלח.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 2 מתוך 8

לשים בידיים עד לקבלת בצק אחיד.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 3 מתוך 8

מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומכניסים למקום חשוך למשך חצי שעה - 40 דקות (עד להכפלת הנפח).

פיצה טעימה במיוחד

שלב 4 מתוך 8

לוקחים 2 תבניות גדולות (של התנור) מחלקים את הבצק לשניים וכל חלק מרדדים עד לכחצי ס"מ בצורת התבנית.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 5 מתוך 8

לוקחים נייר אפיה, שמים בכל תבנית ומורחים טיפה אחת של שמן על כל נייר. את הבצק שרידדנו שמים בתבנית על נייר האפיה.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 6 מתוך 8

שמים בצלוחית את רסק העגבניות, המים והאורגנו ומערבבים טוב, מורחים על הבצק שכבה אחידה.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 7 מתוך 8

חותכים בצל לפרוסות, גמבה ופטריות (או שאר תוספות לבחירתכם) ושמים על הפיצה. מפוררים מעל גבינה צהובה.

פיצה טעימה במיוחד

שלב 8 מתוך 8

מכניסים לתנור ל 180 מעלות עד להזהבת הבצק (כ-25 דקות)

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה חלביצה

    פיצה חלביצה

    70 דקות בינוני
  • פיצה מהירה מבצק גבינה

    פיצה מהירה מבצק גבינה

    60 דקות קל
  • לביבות פיצה

    לביבות פיצה

    50 דקות בינוני
  • פיצה מטבוחה פיקנטית

    פיצה מטבוחה פיקנטית

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים