דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פנקייק משודרג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פנקייק משודרג

פנקייק משודרג

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
חביתיות מושקעות וטעימות במיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
ביצה
1  קורט
מלח
2  כפות
חמאה
1  כפית
סוכר לבן
0.5  כוס
חלב
0.33  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.17  כף
שקדים
1 
מנגו
1  כף
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים במחבת, כף אחת של חמאה. מקציפים את הביצים יחד עם קורט מלח וכפית אחת של סוכר, עד לקבלת קרם בהיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לבלילת הביצים את החמאה המומסת, קמח תופח וחלב. אם התערובת סמיכה מדי מדללים במעט חלב. ממשיכים להקציף מספר דקות. קולפים את המנגו ופורסים אותו דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    על מחבת עם מעט חמאה (אפשר שמן זית במקום חמאה) בוזקים את השקדים, מניחים מעל את המנגו ומחממים על להבה גבוהה עד שהשקדים יזהיבו והמנגו טיפה יטוגן. מוסיפים את בלילת הביצים ומכסים את המחבת 2-3 דק' והופכים.
  • שלב 4

    0 דקות
    להגשה: מומלץ לקלות קצת שקדים ולפזר מעל.
פנקייק משודרג

שלב 1 מתוך 4

ממיסים במחבת, כף אחת של חמאה. מקציפים את הביצים יחד עם קורט מלח וכפית אחת של סוכר, עד לקבלת קרם בהיר.

פנקייק משודרג

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים לבלילת הביצים את החמאה המומסת, קמח תופח וחלב. אם התערובת סמיכה מדי מדללים במעט חלב. ממשיכים להקציף מספר דקות. קולפים את המנגו ופורסים אותו דק.

פנקייק משודרג

שלב 3 מתוך 4

על מחבת עם מעט חמאה (אפשר שמן זית במקום חמאה) בוזקים את השקדים, מניחים מעל את המנגו ומחממים על להבה גבוהה עד שהשקדים יזהיבו והמנגו טיפה יטוגן. מוסיפים את בלילת הביצים ומכסים את המחבת 2-3 דק' והופכים.

פנקייק משודרג

שלב 4 מתוך 4

להגשה: מומלץ לקלות קצת שקדים ולפזר מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פנקייקס זברה

    פנקייקס זברה

    20 דקות קל
  • פנקייק - מתכון בסיסי ותוספות

    פנקייק - מתכון בסיסי ותוספות

    30 דקות קל
  • פנקייק שוקו מושלם

    פנקייק שוקו מושלם

    20 דקות קל
  • פנקייקס יוגורט בריאים

    פנקייקס יוגורט בריאים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים