מבשלים את הפסטה בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים.
שלב 2
1 דקות
מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה.
שלב 3
3 דקות
מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט, מתבלים במלח ופלפל, מקפיצים 2-3 דקות לא יותר, ומסירים מהאש.
שלב 4
1 דקות
מנגבים עם נייר את הווק ומחממים אותו שוב.
שלב 5
2 דקות
מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף.
מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן גבוהה.
שלב 6
5 דקות
לאחר 3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין.
מוסיפים את האנטריקוט.
מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר.
מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק.
מוסיפים את הפסטה, 2-3 הקפצות ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ו
ורדה איל
בבקשה תנו אפשרות להדפיס את המתכונים (עם התמונות !)
מערכת בישולים
היי, בהחלט אפשר. בסוף המתכון יש אפשרות להורדה, יש שם אפשרות לסמן עם תמונות ואז המתכון מופיע עם תמונה ואפשר להדפיס 🌸
הערות 1