דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ספירלי עם אנטיפסטי, עשבי תיבול ופרמזן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ספירלי עם אנטיפסטי, עשבי תיבול ופרמזן

פסטה ספירלי עם אנטיפסטי, עשבי תיבול ופרמזן

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה מושקעת, צבעונית ושמחה לארוחות שוות כשרוצים להרשים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם ספגטי 8 ספירלי / ספירלי טריו פרפקטו אסם
1 
פנים של חציל בינוני, מוצק וחתוך לקוביות על קליפתו
0  לפי הטעם
מלח גס לבזיקה
1 
זוקיני פרוס לפרוסות, לא הכרחי
0  לפי הטעם
שמן זית לטיגון
1  צנצנת
עגבניות מיובשות בשמן זית, מסוננות וחתוכות לרצועות (את השמן שומרים)
150  גרם
זיתים מגולענים וחתוכים
1  כוס
בזיליקום קצוצים גס
0.5  כוס
נענע קצוצים גס
2  שיני
שום כתושות
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס גרוס
1  קורט
אורגנו
100  גרם
עלי רוקט טריים ורעננים
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת, להגשה
3  כפות
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה על-פי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים ב- 2 כפות שמן זית. שומרים חם.
  • שלב 2

    30 דקות
    בוזקים מלח גס על קוביות החציל ושמים במסננת לניקוז הנוזלים לפחות 30 דקות. מנגבים היטב.
  • שלב 3

    4 דקות
    מחממים שתי כפות שמן זית במחבת כבד ורחב ומקפיצים בהן את פרוסות הזוקיני עד שהן מזהיבות חלקית, כ- 4 דקות. מוציאים ושומרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים עוד שמן זית למחבת ומטגנים בקבוצות את קוביות החציל, עד שהן עשויות ומטוגנות מכל צד. מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה גדולה מצרפים את הפסטה המבושלת, פרוסות העגבניות והזיתים ומתבלים בשמן זית של העגבניות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הבזיליקום, הנענע, השום, עלי הרוקט והתבלינים ומתקנים תיבול.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים בטמפרטורת החדר עם גבינת פרמזן מגוררת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים